Vlad Mihai Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Buna seara care sa fie cauza unui tv tuner extern pe pci merge ce merge 2 saptamani, dupa care trebuie sa il frec pe portul PCI(sa il scot sa il bag de multe ori) si dupa isi revine. Cand intru in aplicatia lui imi spune "Hardware error" asa facea si pe xp asa vad ca face si pe 7. Idei? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Buna seara ! Dar cd-ul cu driverul de la acest tv-tuner il aveti ????Astept !!! Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 numai cu cd original il folosesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Dar pe alt pc-u lati incercat acest tv-tuner,pentru ca s-ar putea sa fie portul pci cu mici probleme. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 nu am incercat cu alt pc. am refacut lipiturile pe placa de tv tuner si vad ca a luat-o urmatorul pas e sa schimb cativa condensatori sa vad daca merge dupa. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Eu asi zice sa incercati si pe alt pc-u,ca sa fiti sigur ce este defect.Adica ori placa tv-tuner ori portul pci din pc-ul dvs.Succes !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum