Vizitator darkangelbv Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 salut am si eu nevoie de o schema si cablaj pt unemitator FM la freventa in jur de 100Mhz ...V-as fi foarte recunoscator daca m-ati ajutaSemnalul emis vreau sa ajunga pana pe la 250m-300 departareSi era sa uit pe ce benzi este legal sa transmiti?? 7,8 sau care era?? Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 Nu ma ajuta nimeni?????HELPPPP MEEEEEEE Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 Pe la frecventa aia nu prea este legal sa emiti. Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 Ampliful asta vreau sa fac niste teste cu el pe camp......cam greu de explicat......oricum ceva in jur de 250m maximRevin cu detalii..... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Vezi "emitator FM fara bobina" Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Emitzatorul ala mic care incapea intr-un pix???Functioneaza bine? Link spre comentariu
mihai2000 Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Salut ! tu vrei sa copiezi la vreun examen.. :snakeman: . Daca am ghicit sa stii ca acele micro casti nu functioneaza pe principiul undelor radio (frecventa de ~100Mhz) si functioneaza pe principiul inductiei magnetice .. iar receptorul ...i-ti da batai de cap pt ca sa-l faci mic Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Nu ma interesa o astfel de schema...A mai postat cineva o schema cu un transmitator care incapea intr-un pixbobina era facuta direct pe cablaj....il lauda ca merge pana la 1 KM cu toate ca ma indoiesc.... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 salut am si eu nevoie de o schema si cablaj pt unemitator FM la freventa in jur de 100Mhz ...V-as fi foarte recunoscator daca m-ati ajutaSemnalul emis vreau sa ajunga pana pe la 250m-300 departareTotusi la ce vrei sa-l folosesti? Daca nu vrei sa raspunzi pe forum, spune-mi intr-un PM, gasim o solutie.PS: Nu lucrez nici la politie, nici la IGCTI :drinkers: Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 Strict teoretic: ce incape intr-un pix nu poate "bate" 1km. Asta se poate doar in cazul in care in pix poate fi introdusa o baterie de 9V. :rock: Link spre comentariu
LostCell Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 Daca dorea sa copieze la examen folosea un tel mobil si un handsfree si eventual un cosmote, :finga: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 poate incerca ceva microstrip...daca gaseste substrat Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 Deocamdata nu stiu la ce il voi folosi pe durata lunga...Pe durata scurta voi face niste teste.... de ecranare chesti......dar vreau sa aiva totusi "raza de actiune" ceva mai mare ...intelegeti voi ca doar sunteti inteligenti..... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 Nu ma interesa o astfel de schema...A mai postat cineva o schema cu un transmitator care incapea intr-un pixbobina era facuta direct pe cablaj....il lauda ca merge pana la 1 KM cu toate ca ma indoiesc....Merge pana la 1Km daca-l cari tu. Nu crede toate laudele. Pentru asa ceva iti trebuie o sursa de alimentare care sigur nu incape intr-un pix. Si degeaba ai un microemitator intr-o pastila de aspirina, daca-l alimentezi de la un acumulator auto. Daca dai corect "caietul de sarcini", adica ce vrei si in ce conditii, poate se gaseste ceva. Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 Vreau un transmitator radio de putere mica pe care sa-l folosesc la diverse teste, inclusiv cusca faraday Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum