Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu 2sb688 si 2sd718

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu e neaparat sa vezi ce tensiune avea, se poate aproxima dupa finali si dupa impedanta pe care functioneaza. Acei finali pot fi folositi la un amplificator de aproximativ 50W.Fiind un amplificator auto sigur merge pe 4 ohmi, iar ca sa obtii 50W pe impedanta asta ai nevoie de +/-25V, deci cam asta este tensiunea de alimentare. Sa zicem ca poti folosi o sursa cu maxim +/-27V in gol.

Link spre comentariu

Nu e neaparat sa vezi ce tensiune avea, se poate aproxima dupa finali si dupa impedanta pe care functioneaza. Acei finali pot fi folositi la un amplificator de aproximativ 50W.Fiind un amplificator auto sigur merge pe 4 ohmi, iar ca sa obtii 50W pe impedanta asta ai nevoie de +/-25V, deci cam asta este tensiunea de alimentare. Sa zicem ca poti folosi o sursa cu maxim +/-27V in gol.

Am alimentat cu o sursa de 15V+/- GND si se aude fssss dar problema ca am un alt 4 fir care nu stiu ce face.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări