Vizitator QGeorge Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Am primit acest LCD din Grecia dar nu am telecomanda la el.Daca ma poate ajuta cineva cu un model sau cu ceva sfaturi, astept raspunsHyundai 22" LCD TVModel: HD22897ADVAre si DVD :DMUltumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Am desfacut LCd-ul. Urmatoarele date le-am gasit pe placi: Placa principala FATA CV7050 LA - scris pe placa si 912h2350 H spris pe o hartie lipita de placa SPATE P/0 - 912H2350 M/0 - 1.220.03100 C/N - LC09-08804 D/N - 20100105X000015 Un CHIP - TDA1517P / G59238 / YnG09293 Tuner TV CV7050-21.5(M215HW01) F21WT-3BAR-E TCL 091218286 09 00 O placa unde scria Voltaj inalt: RZ-D1218A Rev02 Placa unde este montat receptorul de la telecomanda: LT22M7-RB Daca m-ar putea ajuta cineva cu explicarea datelor trecute sau cu un model de telecomanda pentru acest LCD-TV as fi recunoscator. Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Ar trebui incercat cu un MFY. Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Azi am probat 5 telecomenzi Well, doar la una mergea butonul de inchis, in rest nimic. Au fost cu functie de invatare.Poate cineva a mai intalnit acest model de LCD, sau are personal, si ma poate ajuta cu o poza la telecomanda sau cu orice sfat.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Alte informatii, poate totusi va veni cineva cu o idee.Am incercat o telecomanda de la un prieten, LG AKB73275606. Merg mai multe taste, numai ca nimic nu se potriveste. Totusi am gasit boton pentru a intra in meniu servis, asta cred ca e.Date din acest meniu:Procesorul e SPV7050 - are in meniu SPV7050 DebugHW Version: CTV7050LASW Version: BL103Compiler: dellPanel: CMO M216H1Customer: JINLING Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 problema dvs isi poate gasi rezolvarea astfel...precizati cit se poate de exact fiecare tasta care face ceva pe lcd-ul dvs ...si , mai exact , ce face fiecare in parte...? dupa aceea , treaba devine extrem de usoara...pentru mine ,evident... spre exemplu , sa presupunem ca tasta 1 face volum- , tasta 8 face menu , etc,etc...! Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 cand ajung acasa voi trece toate tastele care merg si ce functie activeaza.Sa stiti ca aveti dreptate cu exemlele date, chiar asa se intampla:DRevin cu date dupa orele 16 Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Cam asa ar arata telecomanda cu butoanele care merg in functia TV Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 nu ma ajuta foarte mult poza de la dvs --- as putea spune chiar ca ma incurca teribil ---, sau formularea este oarecum alambicata...! pe scurt , iata ce informatii minime am nevoie pentru a putea gasi aproximativ instantaneu o telecomanda oarecare de tvc / lcd / plasma ...menu / ok / stins / pr- / pr+ / vol- / vol+ / jos menu / sus menu / stinga menu / dreapta menu ...! avind in vedere ca in poza postata de dvs avem exact 4 taste in dreptul carora ati scris dvs MENU , apai atunci cum naiba sa-mi formez o imagine corecta a telecomenzii dvs...? ps...pentru cd-uri / dvd-uri stationare / dvd-uri portabile gen laptop / lcd-uri gen tetiera auto cu dvd incorporat , etc informatiile minime strict necesare sint altele si mai multe ca numar fata de cazurile tvc / lcd / plasma...! Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 pr- , pr+, vol-, stins, sus meniu ---- nu am gasit tastemenu - tasta 8dreapta meniu, stanga meniu - tastele 1 si 0 (daca mi-as da seama cum se deplaseaza ar fi fost bine, dar nu am cum sa stiu care face stanga si care dreapta)jos meniu - tasta Input (tasta merge cu functia de dat in jos si in celelalte meniuri)OK (tasta de selectie presupun, la aia va referiti) - tasta 9 merge cand sunt in Menu si tasta 3 cand sunt intrat in Channel list Vol + - tasta Q.ViewFactory Menu - tasta 2 (meniul in care am setari avansate si date despre LCD)ps. in poza apare un singur menu - tasta 8 , Factory menu ( e meniul service) - tasta 2, si la tastele Input, 1, 0 am scris mai intai unde merge si ce functie are Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 OK (tasta de selectie presupun, la aia va referiti) - tasta 9 merge cand sunt in Menu si tasta 3 cand sunt intrat in Channel listinca nu s-a inventat un televizor pe aceasta planeta care sa aiba 2 tipuri diferite de ok / enter...! in concluzie , ori ne comunicati niste informatii corecte , ori ne lasati naibii in pace sa ne vedem de treburile noastre , stimate domn...! nu stiu de ce , dar uneori am impresia ca stau de vorba ori cu turci , ori cu chinezi care nu-si cunosc decit limba proprie... :dain alta ordine de idei , cred ca si un copil de gradinita poate sa-si dea seama daca in menu-ul afisat o functie determina deplasarea la stinga sau la dreapta ... asta chiar e culmea ignorantei , ca altfel n-am cum sa-i zic... Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Imi poti spune si mie cum iti dai seama daca e stanga sau dreapta in meniu cand iti da doar scrisul ala?Exemplu: la selectia limbii e selectat pe engleza, daca apas butonul 1 imi apare italiana, apoi apas 0 si apare din nou engleza, daca mai apas 0 apare greaca, cum va dati seama in ce parte merge?Butonul ala cu 2 functii de OK: - in Chennel list (butonul 9) daca apas Input se duce in jos, pe postul urmator, apas apoi 3 si se selecteaza postul ( deci, dupa incultura mea, are rol de ok) , dar daca apas tasta 9 nu se intampla nimic.- in Menu ( butonul 8) - cand apas tasta 3 nu se intampla nimic, dar cand apas tasta 9 are functie de OK - cand dai sa selectezi la culori, modurile alea te intreaba daca doresti sa schimbi, apesi pe 1 sau 0 si ma duc pe YES si apoi daca apas tasta 9 se confirma selectia.Oi fi eu prost si nu ma pricep, dar astea sunt functiile pe care le fac aceste butoane, daca sunt persoane care iti dau seama in ce parte se deplaseaza in meniu lucrurile sa imi spuna si mie care e ordinea: greaca - engleza - italiana sau italiana - engleza - greaca, ca sa pot sti si eu in ce parte se deplaseaza, sa nu mai fiu asa prost Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 of ,of ,of si iarasi of...! apai , se vede treaba ca trebuie sa explicam care-i al` cu paie si care-i al` cu fin , ca sa inteleaga toata lumea cum devine treaba cu stinga sau cu dreapta... http://tinypic.com/view.php?pic=10s7hjt&s=6 http://tinypic.com/view.php?pic=250nqbq&s=6 http://tinypic.com/view.php?pic=28auc8l&s=6 daca va veti uita la cele 3 poze cu un menu la un lcd oarecare postate de mine , veti constata ca in partea superioara a imaginii este un patratel galben care inconjoara o pictograma ...! fiecare pictograma ingalbenita astfel reprezinta un sub-menu activat ...si in concluzie ne putem deplasa in sus sau in jos in cadrul acelui sub-menu pentru a selecta o anumita optiune...! 1-- daca va veti uita la poze incepind de sus in jos , atunci veti observa ca patratelul galben se deplaseaza si el , de la stinga la dreapta , selectind , prin urmare un alt sub-menu de fiecare data ...! 2-- daca va veti uita la poze de jos in sus , atunci veti realiza ca si patratele galbene se deplaseaza de la dreapta la stinga ...! acum...tasta menu stinga inseamna acea tasta de pe telecomanda dvs care face operatiunea 1-- , iar tasta menu dreapta este tasta de pe telecomanda dvs care face operatiunea 2-- ...! CAPISCI , tovarasu`...? de aceste taste am nevoie ca sa pot gasi telecomanda...! in mod analog , daca rotiti toata povestea cu 90 de grade , obtinem tastele menu jos si menu sus , care sint si ele extrem de importante...desigur...! Link spre comentariu
Vizitator QGeorge Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 In fine, meniul meu nu e cu pictograme sus, dar am intrat in Factory menu si acolo aveam o optiune de a selecta 3 chestii, pe care le vedeam afisate. Tasta dreapta e 1 si stanga e 0Jos e tasta Input, sus nu am nici o tasta care se potriveste, ok e tasta 9 (enter)Tasta List la DVD iti da functia sa alegi DVD / Card /USBSper ca acum e cum ai cerut si scuze ca nu m-am bagat in Factory Menu sa vad exact tastele stanga si dreapta.Stanga: 0Dreapta: 1Jos: InputSus: - nu amEnter - OK : tasta 9 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 dar am intrat in Factory menu si acolo aveam o optiune de a selecta 3 chestii,... mai tovarasu`...n-aveti ce cauta in factory menu...acela este , dupa opinia mea , menu-ul de service , care nu este destinat utilizatorului de rind , ci numai personalului de service...!dvs trebuie sa cautati ceva aproximativ asemanator cu pozele trimise de mine...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum