Vizitator geokser Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Am un pop-up suparator rau de tot.Fza e ca se deschide din 5 in 5 minute fix.Am sters cookies,dar bucuria a fost de scurta zi(o zi).Eu nu asha vrea sa reinstalz sistemu de operare pentru un rahazat. :weedman: .Am incercat sa ii fac ceva cu adware(cred k asha ii zice).Cred ca am reinstalat windows la zeci de oamnei dar chiar habar nu am ce sa fac cu Pop-up-u asta. Link spre comentariu
unGuru Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 ZoneAlarm > Privacy > Ad Blocking > Pop-up / Pop-under Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 Si mai exista si Spybot-S&D: http://www.spybot.info/en/index.html.... Link spre comentariu
razvan_paul Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 si ca pe viitor sa nu mai ai probleme incearca sa renunti la "internet explorer" Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 FireFox rulzzz!! :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator geokser Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 am folosit opera.acum am firefox,shi nu sunt deloc incantat de el.am folosit opera ca default browser shi deaia deschidea pop-up-ul respectiv.acum am dezinstalat opera shi nu am lasat firefox ca default browser pt k va deschide shi el pop-up respectiv.La Opera ramaneau salvate taburile dar la firefox nimik,poate nu il stiu eu cinfigura. :supz: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 clar!!e in registry problema.ai o cheie care intra pe net, indiferent de brouser, şi îţi aduce reclame!!vrei-nu vrei, cea mai sigură cale să scapi e să faci un reinstall.de preferat, offline (adică fără cablul de reţea băgat în mufa plăcii de reţea), şi faci un format la c: înainte.(sper că nu ai ca ţăranul o partiţie cât tot hardul pe care ai la grămadă şi winul, şi datele, şi alte alea!!).din proprie experienţă, o partiţie primară C: de minim 5 Giga, maxim 10 Giga, e suficientă pentru sistem (valabil la XP!!). restul partiţiilor pot fi cum doreşti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum