Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pop-up suparator .....

Vizitator geokser

Postări Recomandate

Vizitator geokser

Am un pop-up suparator rau de tot.Fza e ca se deschide din 5 in 5 minute fix.Am sters cookies,dar bucuria a fost de scurta zi(o zi).Eu nu asha vrea sa reinstalz sistemu de operare pentru un rahazat. :weedman: .Am incercat sa ii fac ceva cu adware(cred k asha ii zice).Cred ca am reinstalat windows la zeci de oamnei dar chiar habar nu am ce sa fac cu Pop-up-u asta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• razvan_paul

1

• unGuru

1

Vizitator geokser

am folosit opera.acum am firefox,shi nu sunt deloc incantat de el.am folosit opera ca default browser shi deaia deschidea pop-up-ul respectiv.acum am dezinstalat opera shi nu am lasat firefox ca default browser pt k va deschide shi el pop-up respectiv.La Opera ramaneau salvate taburile dar la firefox nimik,poate nu il stiu eu cinfigura. :supz:

Link spre comentariu

clar!!e in registry problema.ai o cheie care intra pe net, indiferent de brouser, şi îţi aduce reclame!!vrei-nu vrei, cea mai sigură cale să scapi e să faci un reinstall.de preferat, offline (adică fără cablul de reţea băgat în mufa plăcii de reţea), şi faci un format la c: înainte.(sper că nu ai ca ţăranul o partiţie cât tot hardul pe care ai la grămadă şi winul, şi datele, şi alte alea!!).din proprie experienţă, o partiţie primară C: de minim 5 Giga, maxim 10 Giga, e suficientă pentru sistem (valabil la XP!!). restul partiţiilor pot fi cum doreşti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări