stanpaul Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Am o placa video gigabyte gv-Nx76g256d-rh si nu merge......nu afiseaza nimic pe ecran am schimbat trei condensatori dar nu toti cei de 1500micro farati si 6.3v si tot nu merge ...la ce sa ma mai uit sa vad ce ii stricat ce sa masor...poate sa se duca cipsetu? Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Foarte probabil sa fie chipsetul, se poate rezolva doar prin reflow/reballing.Chiar daca ai schimbat condensatorii verifica tensiunile pe acestia ca sa vezi daca merg convertoarele de pe placa. Link spre comentariu
stanpaul Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 si care sunt alea convertoare si cum faci un reflow se poate face acasa? Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 si care sunt alea convertoare si cum faci un reflow se poate face acasa?Convertoarele sunt surse in comutatie (de obicei buck-sincron) care au la iesire tocmai acei condensatori la 6.3V pe care i-ati schimbat.Daca aveti statie cu aer cald sau infrarosu puteti face reflow dar nu cred ca e cazul. Deci mai bine apelati la cineva daca chiar vreti sa reparati placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum