lucyemy91 Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 nu stiu daca zic corect problemaeste mai mult o dilema...si anume cand conectez laptopul la sistemul audio mi se pare ca se aude destul de incet in comparatie cu calculatorul care il detin(mentionez ca pe ambele este placa sunet incorporata produsa de aceeasi firma realtek)intrebarea mea este urmatoarea.....este normal sa se auda mai incet?mentionez ca este destul de mare diferenta......ca si cum ar fi volumul la jumatate din laptop chiar daca este la 100%daca ma poate ajuta cineva sa ma lamuresc as fi recunoscator Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Va salut ! Aveti cd-ul cu drivere la laptop ????Astept !! Link spre comentariu
lucyemy91 Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 precizez ca laptopul nu este nou si driverul de sunet este luat de pe net Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Buna seara ! Eu as zice sa incercati sa luati driverul de sunet direct de pe site-ul producatorului laptop-ului dvs. Incercati si dvs aici : http://www.acer.ro/ac/ro/RO/content/drivers sau http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html . Succes ! O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
lucyemy91 Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 nu se gasesc pe site-ul oficial acer nu stiu de ce,seria emachines nu se gaseste am gasit in schimb pe http://support.emachines.com/em/driver/ insa nu s-a schimbat cu nimic sunetul..... alte idei? eu sincer nu mai am... :cry: imi vine sa il cateodata:D Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Va salut ! Ce placa de sunet are acest laptop ????Astept !! Link spre comentariu
lucyemy91 Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 are placa de sunet realtek alc272denumire luata din everest Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 are placa de sunet realtek alc272denumire luata din everestBuna seara ! Pai atunci umblati putin la playerul lui pentru ca s-ar putea sa fie o mica setare pentru asa ceva,adica ce va face dvs acolo......... Playerul arata cam asa ca in imaginile de mai jos.Succes !! Link spre comentariu
lucyemy91 Postat Iunie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2012 ce mi-ati dat dumneavoastra este sound manager al realtek-ului insa pentru xp....stiu cum arata programul placi de sunet...este volumul la maxim...si peste tot in windows este la maxim...multumesc pentru ajutor oricum stima Link spre comentariu
mastodontu Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Am intalnit si eu problema aceasta la un fujitsu daca nu ma insel. Daca este instalat driverul corect si se aude incet, problema e greu de rezolvat software. Pt winamp exista diverse amplificatoare si egalizatoare sub forma de plugin. Insa eu am folosit o solutie mai simpla: am luat o place de sunt pe usb (varianta cea mai ieftina, de forma unu stick cu 2 jack-uri de 3.5mm, 20 roni parca) si merge foarte bine.salut ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum