nationalistu Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Nu vand,cu toate ca e la moda acum asa ceva...se downloadeaza anumite scheme,dumpuri...etc,si se vand,in purul sens al cuvantului.Colectia se gaseste la adresa http://publ.lib.ru/ARCHIVES/R/%27%27Radio%27%27/ e free nu are virusi,sau alte belele.In ,,Parent Directory ''e trimitere spre alte colectii celebre. Link spre comentariu
saptemari Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Multumim!!Cu putin truda se poate intelege ce scrie acolo.Eu am norocul ca stiu alfabetul.Seara buna tuturor. Link spre comentariu
nationalistu Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 Si eu stiu ceva ruseste.Nu as fi vrut ca cineva sa o fi descarcat si apoi sa pretinda remuneratii de financiare sau de alta natura. Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Multumim pentru adresa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 super!de cand cautam asa ceva.am fost abonat cand am fost mic si mi-era dor de ele ;) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Pacat ca nu se deschid decit citeva....la mine! Link spre comentariu
dragnea crinu Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Buna seara Va rog sa-mi spuneti unde asi putea sa consult colectia acestei reviste. Va multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Aici http://www.diagram.com.ua/library/radio/ alegi anul care doresti sa-l descarci. Faci click pe Ссылка для скачивания журнала Радио 1980 (архив за год): скачать с depositfiles.com - exemplul este pentru anul 1980. Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Multumim pentru adresa. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 ... sper ca nu se va mai deschide lunar cite un topic pe acest subiect. Am unit cele doua topicuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum