Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

overclock

tr4nzistor

Postări Recomandate

Nu sunt genul care sa il desfac sa doar sa imi fac de lucru eu ma interesez meticulos inainte sa fac vre-o prostie, tocmai am gasit un review la modelul meu de laptop doar ca al meu e putin mai dotat cu un procesor T7100 si un fsb de 800, acolo spune asa ,citez: Notebook-ul este echipat cu tehnologia Intel Centrino Duo avand un procesor Core 2 Duo T5450 de 1.66Mhz. Ruleaza in mod constant la temperatura cuprinsa intre 45-50 de grade. In aplicatii cu cerinte puternice de sistem, temperatura ajunge pana la 65-70 de grade. Procesorul dispune de un FSB de 667Mhz si un L2 de 2048Kbps.Acest lucru a fost confirmat si de mai multi useri, si asta confirm si eu, in consecinta nu cred ca are rost sa umblu in el sau sa dau bani aiurea ,oricum am sa achizitionez totusi un cooling pad pentru ca a inceput vara :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tr4nzistor

16

• AlexDima

5

• sebi

3

• puriu

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Iulian_G

eu, spre deosebire de tine, imi bag nasul peste tot, niciun obiect de-al meu nu mai are garantie. daca cineva vrea sa-si bata joc de mine, sa-mi ia o masina cu 7 ani garantie. m-a terminat... :ras:

Link spre comentariu

Ma bag si eu dar de obicei cand sunt probleme, mai ales ca lucrez la o firma cu profil electronic si am si diplona de tehnician electronist ,doar ca nu imi place sa fac ceva daca nu e necesar iar la laptop-uri nu m-am bagat niciodata ca nu am avut ocazia . Si apropo de asta si de temperaturi ,procesorul nu are absolut nimic nici daca atinge temperaturi de 100 grade desigur asta nu e normal dar nici nu se "topeste" cum zic multi, noi testam pcb-uri facute pentru partea electrica auto,si le tratam pentru intarirea diferitelor materiale la temperaturi de 120-150 grade.

Link spre comentariu
Vizitator Iulian_G

procesorul nu are nimic, intr-adevar, dar pe acelasi heatpipe cu procesorul este si chipsetul video, care la temperaturi marisoare se dezlipeste si daca ajungi sa-i faci reflow sau reballing nu te tine mai mult de 2-3 saptamani respectiv 2-3 luni. in plus caldura emanata de procesor afecteaza si restul componentelor din jur, care la temperaturi mari au o durata de viata scazuta. oricum asta a fost damblaua mea, sa-l fac cat mai rece.

Link spre comentariu

Iulian damblaua ta este una buna este bine sa fie cat mai rece nu strica dar daca ii cumpar un cooling pad sper sa obtin si eu rezultate bune oricum am sa folosesc padul doar cand il solicit mai mult, cum zici tu cu chipset-ul video au patit 2 colegi ,unul la un hp celalalt la un packarbell asta pentru ca le-au solicitat foarte mult la editare grafica si chestii de genu fara sa aibe grija la sistemul de racire ,si le-au lipit la loc dar tot au probleme munul din ei chiar umbla cu surubelnita in geanta cand pleaca undeva.Eu stau cu laptop-ul in pat pe net si am o temperatura la GPU de 35 grade

Link spre comentariu
Vizitator Iulian_G

cred ca ai placa video dedicata, slot MXM. ai grija cu statul in pat, mai ales daca trage pe jos. scamele sunt mai periculoase decat praful. tine-l pe o carte ca sa nu stea direct pe material textil.nu am folosit niciodata cooling pad, este ineficient daca ventilatorul nu e in dreptul ventilatorului de la laptop.

Link spre comentariu

Placa video este ati radeon hd 2600 hypermemory are 256 dedicat si pana la 1024 share prin tehnologia hypermemory, cand stau cu el in pat intotdeauna am grija sa las libera aerisirea de la cooler

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări