Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caller ID

Vizitator Jaxx

Postări Recomandate

Lamuriti-ma si pe mine ca ma doare capul deja:Am cumparat un telefon DECT cu functie de caller ID. Pana aici toate bune si frumoase. Sun la RTC sa-mi activez serviciul CLIP-A si aia incepe sa imi tina o prelegere cum ca in Romania exista 3 tipuri de centrale digitale: Siemens, Alcatel si inca una (imi scapa numele). Ca urmare a acestui fapt, nu toate telefoanele vor afisa identitatea pe toate aceste centrale...adica daca afiseaza prin centrala Siemens, nu va afisa prin Alcatel, samd. Intrebarea mea este: Protocolul prin care se face identificarea apelantului nu este standardizat? Un telefon adus din Germania va afisa identitatea apelantului, conectat fiind si in stare de functionare la o centrala Siemens din Bucuresti?(am cerut activarea serviciului ieri si asta dureaza 48 de ore...d-aia intreb...sunt in ceata...mai ales ca trebuie sa platesc 4 Euro Activare + prima luna de abonament pentru serviciul asta, care sunt bani pierduti daca nu functioneaza, pentru ca telefonul nu am de gand sa-l schimb).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Jaxx

Astazi a inceput sa functioneze caller ID pe telefonul meu. Intrebarea ramane in picioare. Exista mai multe standarde pentru caller ID sau numai unul singur si atunci aia de la RTC incerca sa ma abureasca sa iau un aparat de la ei (vezi Doamne, omologat)...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări