Vizitator Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Am gasit in Bucuresti modulul, nou nout, am trimis clientul sa si-l cumpere, e 350 ron.Intrebarea mea este: mai trebuie programat modulul nou sau vine deja programat ?Merci mult pentru sfaturi. Link spre comentariu
romica-b Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Am in fata 2 placi identice cu a ta.Difera doar sursele de alimentare,desi sunt echipate cu acelasi integrat TNY264,diferenta intre ele consta in dispunerea componentelor.Sursa scoate in secundar o singura tensiune de 12v.Este o sursa chioara,prevazuta doar cu protectie la suprasarcina.Tensiunea de 3,3v necesara alimentarii microcontrolerului se obtine cu ajutorul LD33 aflat pe placuta de comanda,din stanga sursei de alimentare.In locul tau,inainte de a merge mai departe, as alimenta cu 12v modulul ptr. a fi sigur ca este bun.Spun aceasta deoarece,azi si ieri am primit la reparat trei asemenea placi,dintre care 2 cu microcontrolerul dus,desi dupa aspect pareau in stare perfecta cauza fiind descarcarile atmosferice mari din ultima saptamana Apoi as inlocui sursa de alimentare pe care o ai,cu sursa de alimentare mai sus mentionata,daca:sursa cu TNY comunica cu placa de baza prin 4 puncte(celelalte 4 puncte nu sunt conectate).-primul punct-de la dreapta,la stanga- prin L001,D017,D018,R044->retea-al doilea punct->retea-ultimul-> -12V-penultimul-> +12vDaca ai aceeasi dispunere,pot sa-ti trimit o sursa cu TNY. Link spre comentariu
romica-b Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Scuze de dublupost,acest modul echipeaza cel putin 2 tipuri de masini,dintre care una cu afisaj,una fara.Modulele nu sunt compatibile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum