Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Indesit Win 82

Vizitator cata82

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romica-b

5

• realconstruct

3

• leoncris

2

Schema nu o gasesti nici la service si nici pe net.Pune o poza cu placa si in mod sigur eu sau alcineva,iti poate indica valorile componentelor in cauza.Bafta!

Link spre comentariu

Cunosc bine placile de INDESIT,dar nu tin minte despre aceasta componenta.Banuiesc ca a mai fost reparata si cineva a inlocuit triac-ul gen MAC... sau ZD... cu mosfetul respectiv.O rezolvam,dar numai daca atasezi o poza.

Link spre comentariu

Cunosc bine placile de INDESIT,dar nu tin minte despre aceasta componenta.Banuiesc ca a mai fost reparata si cineva a inlocuit triac-ul gen MAC... sau ZD... cu mosfetul respectiv.O rezolvam,dar numai daca atasezi o poza.

Defectul a fost ca nu a mai evacuat apa si apoi aiesit fum din tranzistorul smd bc847 si tl 431.Mosfetul a fost montat pe placuta secundara (cea cu transformatorul, tl 431 si un tranz smd bc 847).Modelul Indesit win 82 EX. Si pozele:
Link spre comentariu

Desi ma ocup de reparatii de placi electronoce de masini de spalat,de ani buni,n-am intalnit varianta de sursa,pe care ai postat-o.Placile de acest model,sunt de regula echipate in sursa cu integratul TNY264PN.Am aceasta placuta de sursa si nu cred ca nu este sinonima cu varianta pe care o ai.Ar trebui o poza mai clara cu spatele ei.Oricum, mosfetul este de 600V, 0,3A Rds<15 ohm

Link spre comentariu

600v, 0.8A, Rds 13ohm, nu l-am gasit pe nicaieri. Faza e ca nu-mi incape alta capsula.Sarutmana leoncris pentru schema. Pozele sunt identice cu cele postate de mine.

Link spre comentariu

Programatorul meu seamana cu cel din pozele tale, doar ca in prima poza postata se vede ca modulul implantat are piese pe ambele parti. Al meu are piese doar pe o parte si nu are mosfet in componenta.

Link spre comentariu

Indesitul a modificat programatoarele ( acestea sunt a 3-a generatie ) tocmai pentru a micsora piratarea. Inclusiv programarea lor se face diferit fata de modelele anterioare ( fara PonyProg ) .Parerea mea ( fara sa testez ) este ca nu va functiona .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări