Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit de comanda ceas gara

ciprivw

Postări Recomandate

Varianta cu acumulatorul de 24v cade din discutie, vreau ceva accesibil si cat ca cat ieftin pt home use, cred ca un alimentator de 24v ar merge. referitor la acel cuartz, merge unul recuperat dintr-un ceas de mana electronic? Si despre microcontroller, unde as gasi? Trebuie si programat? Repet, cunostintele mele sunt mici si daca m-ar ajuta cineva, va fi recompensat intr-un fel sau altul :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciprivw

7

• Dr.L

4

• Vlad Mihai

3

• vasile eugen

1

Top autori în acest subiect

Te-ai gandit ca poti scapa mai ieftin montand in carcasa aceia de ceas partea de la un alt ceas pe baterie?Un ceas chinez de masa sau perete, si folosesti carcasa si limbile originale.Sa scapi de baterie montezi o mufa sau ceva conectat la un alimentator de telefon sau de altceva.Doar o parere...

Link spre comentariu

M-am gandit si la un mecanism de ceas de perete, dar m-am gandit ca limbile sunt metalice si mari, deci grele, si poate ar fi problema si la prindere...

Am studiat mecanismul si dl Barbu Paul are dreptate, polaritatea liniei de alimentare se inverseaza din minut in minut.

Te rog fara postari succesive, editat de mircea calin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări