Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se apasa singure butoanele

pingu95

Postări Recomandate

Salut am un telefon Sony Ericsson Elm (J10i2) si de 2 zile mi se apasa singure butoanele in timpul unui apel sau inainte cu 1 sec de a primi un mesaj ceea ce banuiesc eu ca ar fi din cauza softului dar cand conectez cablul pt ca sa il resoftez se infierbanta foarte tare telul si pana acum nu se infierbanta am mai schimbat de vreo 2 ori softul la acelasi telefon astept parerea voastra. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pingu95

4

• hpavictor

1

Vezi ca este bantuit , trebuie dus la biserica si exorcizat ...Poate nu ai verificat , dar exista o posibilitate incredibila , sa îți comunice numerele de la 6 din 49 ! :ras:

Link spre comentariu
Vizitator udini

parerea me e ca a avut contact cu lichide... verifica acumulatorul are o bulina alba ... daca e rosi a avut contact cu lichide... acum na... daca a fost ceva doar varsat peste tel din greseala... nu a ajus la baterie deci e posibil ca bulina respectiva sa fie alba... cel mai bine il desfacisi desprinzi usor folia de taste si te uiti in caZ de contact cu lichide sa nu fie oxidata... daca e oxidata foloseste o radiera aspra... dar daca e numai in timpul apelurilor... poti sa faci o inspectie vizuala si asupra placii de baza... in cazul acesta iti recomand sa mergi la un service...

Link spre comentariu

cateodata se apasa si cand stau pe internet sau cateodata se apasa si daca il las pe birou fara sa umblu cu tastatura deblocata se aude in boxe bazaitul acela ca si cum as primi un mesaj sau un apel dar nu primesc nimic doar butoanele se apasa singure si toata treaba asta dureaza cam o sec sau 2 iar contac cu lichide nu prea a avut ... doar ce s-a udat putin cand ploua si il scoteam din buzunar sau cand puneam mana uda pe el

Link spre comentariu
Vizitator udini

hmm.. vezi sa nu ai vreo tasta ramasa apasata... am intalnit recent unul un nokia E66, nu mergea nici o tasta... dar se auzea un sunet ca si cum s-ar apasa pe taste non-stop... am demontat tot telefonul... si problema era de la tastele de sus... i-am dat carcasa de pe partea de sus jos... crezand ca e oxidata vreo tasta sub folie... dar toate erau curate... si am pus carcasa la loc... si spre surprinderea mea si-a revenit...

la elm e cam greu de dat carcasa jos... daca mai este si in garantie... risti sa pierzi garantia daca umbli la el...

Link spre comentariu

nu este nici o tasta blocata si nu am nevoie de instructiuni de dat carcasa jos pt ca nu e prima data am si schimbat o carcasa la el deoarece cea originala am spart-o

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări