Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia c1-01 si nokia c2-00 in contact cu lichide.

Vizitator valoy75

Postări Recomandate

Vizitator valoy75

Salut prieteni! Ma poate ajuta cineva? Am doua tel nokia c1-01 si c2-00 scapate in apa si ambele cu acelasi defect (fara lumina pe taste si diskplay, iar restul e ok).Le-am desfacut si spalat cu alcool izopropilic dupa care uscate bine. Stie cineva ce circuit poate fi intrerupt si daca e la vedere? Multumesc anticipat! :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

1

Top autori în acest subiect

c1-01 am avut 2 bucati in 1 sa scurs o picatura de vin si ma lasat lumina exact asa cum spui ca este la tine in al doilea a intrat apa cata a vrut pentru ca a stat 2 zile in balta rezolvare???????????????nu a vrut nimeni din orasu baia mare sa le repare deci spalare cu allcol si cu ultrasunete am facut si eu dar de geaba asa ca le-am pus bine de tot sa nu ma mai deranjeze :ras: intrun sac si la pubela :nebunrau: bateriile si incarcatoarele (castile )le-am dat cu cat am putut Succes in DEPANARE :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări