Vizitator laolinux Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Am reusit sa elimin trepidatiile polizorului. Am pus o piatra de diametru exterior mai mic (uzata) si bucse din teflon cu flansa dintr-o bucata . De fapt sunt 2 jumatati care cuprind piatra de o parte si cealalta. Acestea au intrat la locul lor strans, fara joc. Nu am mai folosit flansele originale din tabla.Oricum, la fiecare schimbare a pietrelor trebuie facuta o rectificare cu 'carborund' sau cu diamant. Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Oricum, la fiecare schimbare a pietrelor trebuie facuta o rectificare cu 'carborund' sau cu diamant.Asta se intelege de la sine daca vrei precizie(eu o fac dupa fiecare ascutire mai serioasa ca durata sau cand se uzeaza putin piatra). Link spre comentariu
H Robert Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Mi-am luat polizorul dar scoate un sunet ciudat cand merge, am crezut ca atinge ceva dar cand il opresc piatra se afla in miscare nu se mai aude zgomotul doar atunci cand este alimentat,agata ceva sau e de vina rotorul? Un clip sa vedeti despre ce e vorba. http://s1302.beta.photobucket.com/user/ ... 3.mp4.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Incearca sa corectezi pietrele cu un diamant si dispozitivul aferent. Sau daca nu ai asa ceva, atuci cel putin corecteaza-le cu o bagheta de carborund. Aproape sigur zgomotul este din cauza dezechilibrarii echipajului mobil. Link spre comentariu
H Robert Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Erau montate pietrele cand l-am luat, le-am dat jos si nu are nimic motorul nu se aude acel zgomot, zgomotul este de la pietre, nu stiu cum corectez cu acea bagheta, nici nu am una, daca puteti va rog sa-mi explicati... Link spre comentariu
daredan Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Vad ca pietrele au o bataie axiala. Remontatile si folositi neaparat saibe de carton intre saiba metalica si piatra.Sau desfaceti un pic piulita si rotiti piatra in loc doar cat sa-i schimbati pozitia. Faceti cateva incercari.Zgomotul pare sa se auda la turatia maxima. S-ar putea sa fie rulmentii de vina. Eu am schimbat rulmentii in prima saptamana pentru ca scoteau zgomote ciudate si am vazut ca sunt de o calitate indoielnica (de unica folosinta). Nu mai este in garantie? Link spre comentariu
H Robert Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Azi l-am luat, nu cred sa fie rulmentii, am demontat si am pus la loc pietrele si s-a redus considerabil zgomotul,dar se mai aude un pic. Link spre comentariu
daredan Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Pietrele ar face zgomot doar daca ar atinge pe undeva. Zgomotul se aude de la rulmentii care sunt fortati de piatra descentrata. Nu este o problema mare, daca nu-l folositi decat ocazional merge si asa. Daca insa doriti sa-l folositi mai des s-ar putea ca in scurt timp sa fie necesara schimbarea rulmentilor.Pietrele de polizor se rectifica cu o piatra dura numita Carborund. Daca aveti un Dedeman pe langa Dvs. gasiti la 25ron/buc. Sau puteti folosi si piatra-oala din cele pentru slefuit piatra (betonul), daca aveti asa ceva la indemana. Are aceeasi structura/compozitie si duritate cu a carborundului.Diamantele de rectificat intra intr-o alta categorie si pe langa faptul ca sunt mai scumpe sunt destinate unei rectificari foarte fine si doar a suprafetei de polizare. Pentru rectificari grosiere merge carborundul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum