Vizitator dennismmd Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 am un ampfificator harman/kardon avr 505 limited edition, nu scoate semnal audio catre nici o boxa..., ce poate sa fie in neregula...? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Un apel la 112 ...si in câteva minute apare salvarea amplificatoarelor ...dar numai pentru cele Limited Edition ! Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 ...ce poate sa fie in neregula...?Are un proprietar paralel cu electronica Lasand gluma la o parte, pe langa faptul ca subiectul asta n-are ce sa caute aici, poate doar la sectiunea incepatorilor, motivele sunt evidente, singura rezolvare este sa mergi cu el la cineva care chiar stie ce-i ala un amplificator, si cu ce se mananca. Link spre comentariu
Vizitator dennismmd Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 multumesc! poate imi recomandati pe cineva priceput... Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 multumesc! poate imi recomandati pe cineva priceput...Gasesti aici: viewforum.php?f=61 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 multumesc! poate imi recomandati pe cineva priceput...Pune locatie sa se vada de unde esti,de unde se poate ghici ce locatie ai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum