Vizitator chipimarius Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 salutare,am un nokia 5230 cu urmatoarea problema:uneori in timpul unei convorbiri se aud pocnituri care sunt deranjante,mentionez ca aceste pocnituri se aud numai cu telefonul setat pe reteaua gsm, pe 3g nu am probleme de genu asta,telefonul a fost resoftat si nici o imbunatatire..care sa fie cauza? Link spre comentariu
ChRS Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Se intampla aceasta problema pe o singura retea? Ai incercat cu un alt sim, de la o alta retea, contectat pe GSM? Daca se intampla la fel, este o defectiune hardware, in schimb daca problema nu mai persista, inseamna ca poate fi o problema de la sim-ul detinut sau de la operator. Link spre comentariu
Vizitator chipimarius Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Se intampla aceasta problema pe o singura retea? Ai incercat cu un alt sim, de la o alta retea, contectat pe GSM? Daca se intampla la fel, este o defectiune hardware, in schimb daca problema nu mai persista, inseamna ca poate fi o problema de la sim-ul detinut sau de la operator.am schimbat si simul dar aceeasi retea orange si se intampla la fel doar ca nu tot timpul cum am mai precizat,sa zic la una din 5 convorbiri se aud pocnituri si se aud numai la inceputul convorbirii nu pe toata durata convorbirii,sa fie reteaua? Link spre comentariu
ChRS Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Nu neaparat. Daca ai incercat si cu alt sim, dar din aceasi retea, automat, problema nu provine de la sim. Incearca totusi si cu Vdf sau Csmt. Daca la fel se intampla, este clar ca telefonul are probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum