Vlad Mihai Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Buna seara, vreau sa imi instalez windows 8 pentru ca am auzit ca se misca bine. Ce parere aveti?Sistemul meu:Amd Sempron 1.9GHz(Overclock la 2.2 GHz)2GB ram ddr2 667placa video nvidia geforce 7300GS(256 Mb ram)Hard 80 GB SATA. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Monitorul are cumva touchscreen? Altminteri nu are rost win8, mult mai potrivit e 7-le...Iar la configuratia aceea, fara suparare, cea mai buna solutie e un XP sau ceva Linux.Placa video e complet depasita, cel mai probabil nu poseda Pixel Shader 3.0 si Vertex Shader 2.0, deci Vista/7/8 vor merge greu cu interfata Aero.Nici procesorul nu exceleaza. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 7300 are pixel shader 3.0. Windows 7 va merge bine. La 8 e o porcarie meniul ala, sper ca in final sa scoata varianta separata pt sistemele fara touchscreen, altfel e o idiotenie. Trebuie munca in plus sa'l faci exact ca 7, si dupa ce faci asta, e... windows 7, nimic diferit. Deci pune 7 si gata. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Eu asi zice ca sa incercati sa instalati wind.....7 pentru ca o sa functioneze super bine pe pc-ul dvs. Succes !!! Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iunie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2012 am pus windows 7, merge bine.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Cum adica nu va merge bine cu wind.......7,pentru ca nu prea am inteles bn ca ati pus acest....... Astept !!! Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 aveam windows xp si am zis sa pun un windows nou, si vroiam windows 8 ca e cel mai recent dar in lipsa de optiuni am pus windows 7 si sunt multumit de el pana acum. O seara buna! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Bravo ! Ma bucur ff mult ca te-am putut ajuta . O seara buna va doresc !! Link spre comentariu
Vizitator tigara_electronica Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Personal nu cred ca Windows 8 va fi mai bun decat Windows 7 pentru ca cei de la Microsoft ne-au obisnuit sa scoata o versiune buna alta rea … asa cum a fost si cu Windows Vista care nu a fost o versiune prea reusita de windows … deci eu sunt destul de sceptic cu privire la Windows 8. Link spre comentariu
C.D. Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Windows 8 este o varianta complet reconstruita fata de W7, si este adaptat in special pentru tablete, si dispozitive touch în general.Noua interfaţă este perfect utilizabilă şi pentru cei care preferă încă mouse-ul şi tastatura clasică, si are posibilitatea de a opera si in interfata Windows clasica (imbunatatita fata de cea afisata in Windows 7)Windows 8 consuma si mai putine resurse fata de W7.Plus o lista intreaga de imbunatatiri, si drivere noi.Data de aparitie oficiala 26 octombrie 2012, insa nu se stie cate tipuri de sistem vor fi disponibile.Parerea mea este ca Windows 7 este cea mai reusita varianta de Windows de pana acum, din toate punctele de vedere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum