Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

windows 8

Vlad Mihai

Postări Recomandate

Buna seara, vreau sa imi instalez windows 8 pentru ca am auzit ca se misca bine. Ce parere aveti?Sistemul meu:Amd Sempron 1.9GHz(Overclock la 2.2 GHz)2GB ram ddr2 667placa video nvidia geforce 7300GS(256 Mb ram)Hard 80 GB SATA. :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• Vlad Mihai

3

• Spitfire

1

• Th3_uN1Qu3

1

Monitorul are cumva touchscreen? Altminteri nu are rost win8, mult mai potrivit e 7-le...Iar la configuratia aceea, fara suparare, cea mai buna solutie e un XP sau ceva Linux.Placa video e complet depasita, cel mai probabil nu poseda Pixel Shader 3.0 si Vertex Shader 2.0, deci Vista/7/8 vor merge greu cu interfata Aero.Nici procesorul nu exceleaza.

Link spre comentariu

7300 are pixel shader 3.0. Windows 7 va merge bine. La 8 e o porcarie meniul ala, sper ca in final sa scoata varianta separata pt sistemele fara touchscreen, altfel e o idiotenie. Trebuie munca in plus sa'l faci exact ca 7, si dupa ce faci asta, e... windows 7, nimic diferit. Deci pune 7 si gata.

Link spre comentariu

Eu asi zice ca sa incercati sa instalati wind.....7 pentru ca o sa functioneze super bine pe pc-ul dvs. :da Succes !!!

Link spre comentariu

aveam windows xp si am zis sa pun un windows nou, si vroiam windows 8 ca e cel mai recent dar in lipsa de optiuni am pus windows 7 si sunt multumit de el pana acum. O seara buna!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator tigara_electronica

Personal nu cred ca Windows 8 va fi mai bun decat Windows 7 pentru ca cei de la Microsoft ne-au obisnuit sa scoata o versiune buna alta rea … asa cum a fost si cu Windows Vista care nu a fost o versiune prea reusita de windows … deci eu sunt destul de sceptic cu privire la Windows 8.

Link spre comentariu

Windows 8 este o varianta complet reconstruita fata de W7, si este adaptat in special pentru tablete, si dispozitive touch în general.Noua interfaţă este perfect utilizabilă şi pentru cei care preferă încă mouse-ul şi tastatura clasică, si are posibilitatea de a opera si in interfata Windows clasica (imbunatatita fata de cea afisata in Windows 7)Windows 8 consuma si mai putine resurse fata de W7.Plus o lista intreaga de imbunatatiri, si drivere noi.Data de aparitie oficiala 26 octombrie 2012, insa nu se stie cate tipuri de sistem vor fi disponibile.Parerea mea este ca Windows 7 este cea mai reusita varianta de Windows de pana acum, din toate punctele de vedere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări