Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pioneer sa 760

Vizitator kosty50

Postări Recomandate

Vizitator kosty50

salut...iarasi...ok...am fqt rost si de amplif pioneer sa 760 (l`am reparat)...dar nu mai am bani si de filtru activ subwoofer...ca sa pun subul pro sal 350w...il pot pune asa...sau risc sa ard amplifu...chiar ce se poate arde...subul sau amplifu daca fac chestia asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

3

• Dr.L

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator kosty50

filtru este doar ca sa faca subul sa "cante" doar joasele sau are vreo alta menire?...apropo..nu vreau un sunet de mare calitate vreau "muzica tare"...si vreau sa nu zaraie...oricum nu il dau f tare...il dau cam 50% din puterea amplif...astept rasp

Link spre comentariu

Desigur ... ....A, si nu da prea tare in el. Filtrele active au si posibilitatea limitarii frecventelor f joase, in scopul principal de a proteja difuzorul.

Link spre comentariu

Subul are 2 bobine, asa ca le legi in serie sau in paralel - fct de ce impedanta vrei sa obtii. Depinde ce impedanta de iesire are ampliful tau.

Link spre comentariu
Vizitator kosty50

deci...pe net am vazut la mai multe amplifuri de genu` asta ca au 100w la 4 ohmi si 70 la 6 ohmi...dar pe spatele lui scrie Impedance 6~16 ohmi/speaker si subul meu are doar 4 ohmi

Link spre comentariu
Vizitator kosty50

pai am un amplificator pioneer sa 760..pe net scrie ca ar avea si 4 ohmi...dar pe el scrie ca are doar minim 6 ohmi...pot sa pun 2 difuzoare de 4 ohmi pe un singur canal adik in serie?...presupun ca se dubleaza ohmi nu?

Link spre comentariu

Ia-te dupa ce scrie pe el,cel mai bine.Da,poti pune 8 ohmi linistit (merge si amplificatorul mai lejer)Da,daca pui cele 2 difuri in serie obtii 8 ohmi,numai bine pt amp.

Link spre comentariu
Vizitator kosty50

rupe...i`am facut si un test de 4 ore si tooot merge...amplifu` desi e din 1900 toamna merge ca uns si se aude f bine..mersi Dr.L de informatii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări