Vizitator kosty50 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 salut...iarasi...ok...am fqt rost si de amplif pioneer sa 760 (l`am reparat)...dar nu mai am bani si de filtru activ subwoofer...ca sa pun subul pro sal 350w...il pot pune asa...sau risc sa ard amplifu...chiar ce se poate arde...subul sau amplifu daca fac chestia asta? Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 filtru este doar ca sa faca subul sa "cante" doar joasele sau are vreo alta menire?...apropo..nu vreau un sunet de mare calitate vreau "muzica tare"...si vreau sa nu zaraie...oricum nu il dau f tare...il dau cam 50% din puterea amplif...astept rasp Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Nu se strica nimic, doar ca vei avea si ceva medii reproduse in sub. Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 pai mai am un mixer reloop rm-1000 Blue...as putea da de acolo doar joasele?.. Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Desigur ... ....A, si nu da prea tare in el. Filtrele active au si posibilitatea limitarii frecventelor f joase, in scopul principal de a proteja difuzorul. Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 asa...si spuneti`mi cum sa leg subul avand in vedere ca subul are 2 difuzoare separate...cu fire separate....fiecare de 4 ohmi Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Subul are 2 bobine, asa ca le legi in serie sau in paralel - fct de ce impedanta vrei sa obtii. Depinde ce impedanta de iesire are ampliful tau. Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 deci...pe net am vazut la mai multe amplifuri de genu` asta ca au 100w la 4 ohmi si 70 la 6 ohmi...dar pe spatele lui scrie Impedance 6~16 ohmi/speaker si subul meu are doar 4 ohmi Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 deci ce`i de fqt? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Scrie in romana in primul rand Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 pai am un amplificator pioneer sa 760..pe net scrie ca ar avea si 4 ohmi...dar pe el scrie ca are doar minim 6 ohmi...pot sa pun 2 difuzoare de 4 ohmi pe un singur canal adik in serie?...presupun ca se dubleaza ohmi nu? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Ia-te dupa ce scrie pe el,cel mai bine.Da,poti pune 8 ohmi linistit (merge si amplificatorul mai lejer)Da,daca pui cele 2 difuri in serie obtii 8 ohmi,numai bine pt amp. Link spre comentariu
Vizitator kosty50 Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 rupe...i`am facut si un test de 4 ore si tooot merge...amplifu` desi e din 1900 toamna merge ca uns si se aude f bine..mersi Dr.L de informatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum