Vizitator andrei alexandru Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 din cauza transportului defectuoos am pierdut eticheta de la bornele de intrare pe masura si acum nu mai stiu a folosii acest bun aparat in functionare normala(Ohmi,Volti,amperi)avind chiar si niste sunturi pe borne nu stiu cum se cupleaza pt. masuratori pe cele 3 domenii enuntate.De aceea va rog frumos cine a lucrat cu un asa aparat(Numerisches prazismultimeter Type M1T 291avind sigla Metra...ancora aceea cu virful in sus...Czechoslovakia)sau chiar vreun metrolog care-l detine inca ...sa ma ajute spre a folosii din nou fiind functional inca....sincer chiar fac si cinste:)....cu multumirile de rigoare anticipate astept sa ma ajuta-ti in vremuri de "restriste' ca de la om la om sau chiar pensionar pe pensionar.....cu stima Andrei 0727314401 Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 http://elektrotanya.com/metra_m1t290-29 ... nload.html descarcati de acolo tot manualul service al aparatului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum