Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SCHEMA LAPTOP MSI EX623X

son

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• son

4

• FLORIN IORDACHE

1

• Marius84

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua revin cu cererea mea ptr. schemele laptopului mai de sus , fiindca am cumparat schema de la siteul mai de sus , degeaba ,fiindca arata doar modul cum se desface laptopul (asa inteleg ei ca trebuie sa contina un manual de service ) si modulele componente....iar eu am nevoie de scheme...rog pe colegi incontinuare daca pot sa ma ajute......multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Va salut ! Eu cred ca este vorba despre User Guide (manul de utilizare al laptopului ),nu este vorba despre service manual asa cum zice dansi pe siteu. :da

Link spre comentariu

In nici un manual de utilizare indiferent ce aparat este nu o sa iti spuna cum sa desfaci aparatul asta e clar ,dar din pacate pe colegul care are nevoie de schema nu il ajuta cu nimic nici ce am precizat eu nici ce ai spus tu.

Link spre comentariu

multumesc ptr. interes ..apropo daca o s-o gasesc o sa va anunt desi nu mai sunt asa optimist ca la inceput...apropo am gasit contra contra cost schema lui ms1673 dar nu vreau sa risc s-o cumpar si sa nu semene.....multumesc o zi buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări