gcom61 Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 E o idee bună să pun aragazul pe un postament, pentru că alunecă destul de uşor pe gresie. Aşa aş putea elimina şi conflictul de înălţime între blat şi aragaz....Eu propun inaltarea aragazului ,mai simplu,prin fixarea sub suruburile de reglaj a 2 profile lemn(eu am folosit brad-este moale si nu aluneca pe gresie)astfel incat sa se poata jongla cu reglajul orizontal al aragazului,poate fi impins(tarat) fara sa zgarie ;metalul va aluneca ,va oxida...Cred ca se impune folosirea unul tub de evacuare pt hota;eu am incercat cateva luni cu filtre de/cu carbune si ...in final,cand totul era curat am platit 100lei pt gaurirea peretelui pt tub;alta distractie;mai bine gauriti acum unde va convine.Cu tot respectul,dar pretul doar pt materiale mi se pare cam mare(3-4000 lei);cautati feronerie si veti fi uimit care sunt preturile.O mobila buna inseamna nu numai materiale de calitate ci si asamblare de calitate. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Eu am rezolvat problema prea marii apropieri dintre aragaz si mobila, cu doua oglinzi puse pe lateralele aragazului, departate de peretele aragazului cam la 1 cm. PAL-ul ramane rece acum. Link spre comentariu
rimache Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Aragazul nu se monteaza NICIODATA langa fereastra. Exista pericolul stingerii flacarii datorita curentilor de aer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum