Vizitator adrian_Sirbu91 Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 salut. am si eu nevoie de ajutor daca vreti sa ma ajutati si mine.. am o autofiletanta hilti si nu mai am nici un acumulator.. au pleznit bateriile din ele.. vreau sa imi fac acumulatori pentru ea dar nu stiu cum sa fac.. si vreau sa ma invete si pe mine.. cineva cu un sfat un link ceva.. am vrut sa cumpar acumulatori dar nu stiu cum sa ai leg cum sa fac.. desi sunt electrician in acte.. dar asta e nu stiu si... imi trebuie 12 v si 2 3.6 4 amperi .. ce ziceti.. ;;) Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Pai sa stii ca s-a scris destul de mult pe tema asta,incearca totusi sa cauti Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Cumperi elementi de la tme si faci in pack nou. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Sau ii construiesti un alimentator stabilizat si scapi de stresul de a tot schimba acumulatorii periodic. Link spre comentariu
rusman Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Dar se pierde principalul avantaj-faptul ca e uairles .Eu unul cumpar scule cu acumulator ca sa nu lucrez cu firele agatate pe dupa mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum