maxente Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 M-am hotarat sa imi pun la amplificatorul meu proaspat facut un EQ.Prima data am vrut sa ii pun un EQ cu BA3822LS pe care il aveam aruncat intr-o cutie cu tot felul de placi, nu mi-a placut ca trebuie sa ii injectez un semnal mic la intrare altfel distorsiona rau si atunci am zis sa raman tot la egalizorul pe care l-am mai folosit si la alte amplificatoare si care chiar mi-a placut cum merge.Cautand pe net si pe aici pe forum am gasit PCB-uri decat pentru varianta mono sau chiar pentru o varianta mono cu 10 benzi, nu am gasit cablaj pentru varianta stereo, asa ca i-am desenat eu un PCB dupa dimensiunea care imi trebuie mie in cutia amplificatorului.Am atasat mai jos foaia de catalog a integratului si PCB-ul desenat de mine pentru cei care vor sa il incerceDesenul nu e cine stie ce, daca s-au strecurat ceva greseli sa imi spuneti LA3600.pdf eq la3600 .pdf eq la3600 - pcb.pdf Link spre comentariu
steffy89 Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Am si eu un egalizor stereo cu 5 benzi ce foloseste LA3600.L-am recuperat dintr-o combina audio cu pick-up dar nu-mi plac potentiometrele ,sunt rectilinii si ma incurca de fiecare data cand vreau sa-l folosesc intr-un montaj.Ma gandesc sa le schimb cu potentiometre normale.In orice caz...n-ai avut niciodata brum sau distorsiuni cu astfel de egalizor?Mi s-a intamplat sa am din cand in cand dar cred ca am exagerat eu cu alimentarea,nu stiu sigur... Link spre comentariu
zal Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Trebuie să recunoaşteţi că sînt soluţii ieftine acestea cu un singur integrat ptr un egalizator întreg.Nu puteţi avea pretenţii de înaltă fidelitate, ele fiind proiectate ptr combine şi sisteme ieftine. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2012 Pai nu cred ca a zis cineva ca ar fi vreo bomba de integrat Eu am mai facut cateva montaje cu acest integrat si au mers foarte bine, fara brum sau distorsiuni si cu un zgomot de fond insesizabil cu urechea lipita de boxa steffy89 sa te uiti daca nu cumva ti-a scapat vreo bucla de masa prin legaturile de semnal si cea de alimentare Merge alimentat pana la 20Vcc, in dtatasheet e recomandat sa il alimentezi la 8Vcc Am facut cablajul pe dublu placat ca cei de la meva in loc sa imi trimita cablaj foto simplu placat mi-au dat dublu, asa ca am renuntat la strapuri si am facut trasee pe cealalta parte Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 pentru cablaj dublu strat puteai sa-l reproiectezi, sa pui traseele de alimentare pe o parte si pe cele de semnal pe cealalta, in felul asta il faceai mai compact si cu dimeniuni mai mici la cablaj si trasee Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 Stiu asta, n-am mai stat sa il reproiectezNu ma deranjeaza deloc cum e acum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum