Electron Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 Unde gasesc doze de chitara de cumparat? Si in general componente mecanice pentru chitara electrica? Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 12, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2004 Chiar nu stie nimeni? Doze de chitara, dar de calitate, nu ca alea pe care le gasesti la Reghin :lol: Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 2, 2004 Partajează Postat Noiembrie 2, 2004 le gaseshti in Bulgaria ieftine shi bune Link spre comentariu
Sir_Vaska Postat Decembrie 27, 2004 Partajează Postat Decembrie 27, 2004 am eu doua doze , daca te mai intereseaza. Au reglaje pt fiecare coarda in parte. Pacat ca nu se poate atasa imagini pe forum , ca sa le si vezi Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 27, 2004 Partajează Postat Decembrie 27, 2004 topicul trebuie mutat la Vanzari-Cumparari Link spre comentariu
Electron Postat Decembrie 28, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2004 Cat ceri? Au fost luate de la alta chitara sau sunt noi? Link spre comentariu
Sir_Vaska Postat Decembrie 28, 2004 Partajează Postat Decembrie 28, 2004 Dupa cum am precizat si pe mp , tocmai stabilirea pretului este o problema si este necesar sa ma informez putin. Sau sa astept o oferta si poate imi dau seama dca e rentabila Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 electron, ce e chestia aia din semnatura? Link spre comentariu
Electron Postat Decembrie 29, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2004 E configuratia calculatorului meu. Ce, e ceva ilegal? Se practica cam pe toate forumurile de IT&C. Nu am scris-o ca sa ma laud, ci doar ca sa stie lumea pe ce configuratie am facut testele care se gasesc la sectiunea *Calculatoare* . Link spre comentariu
Electron Postat Decembrie 29, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2004 Sir_Vaska n-am primit nici un mp. Mai incearca. Link spre comentariu
Sir_Vaska Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 Mda ... Imi cer scuze , @electron. Abia acum am observat ca am primit MP de la alt nick (@nikos) si nu de la tine , si evident am dat replly fara sa fiu atent cu cine stau de vb. Deci cum i-am zis si dumnealui , trebuie intai sa ma informez cam cat ar valora , nu prea am nici un indiciu dupa care sa ma iau momentan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum