Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri tv Sharp

robert1000

Postări Recomandate

Cineva are de vanzare un tv sharp, ceva mai vechi (neplat), si as dori sa stiu daca e buna aceasta marca, adica daca tv-urile fabricate de dansii sunt rezistente sau nu. Are sau a avut careva pe aici tv Sharp, sa-mi dea si mie un sfat?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

4

• Toni Marginean

3

• tntgarbage

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Sharp este o firma foarte serioasa deci puteti avea incredere in aparatele fabricate de aceasta (mai ales cele fabricate inainte de anul 2000).

Link spre comentariu

subscriu la ideea de sharp firma ok.bine ar fi sa postati modelul oferit spre vanzare si noi sa va spunem ce putem despre el.au fost si anumite modele nereusite (familia CS, GS, GH, )in fine, e doar o idee

Link spre comentariu

este un model destul de vechi (aprox.1990)este fiabil, faceti o cura de condensatoare (cele din sursa, daca e cazul si nu au fost schimbate)eventual ceva lipituri reci mai apar la acest model.tubul este ok ?(are totusi 20 de ani)acum pretul...

Link spre comentariu

Tubul se vede bine, cu contrastul la maximum culorile sunt foarte puternice. Reglajele de imagine nu sunt asa "fine" ca la un Panasonic sau Sony, dar e ok, se vede ok... Am vazut destul tv-uri pana acum cu tubul destul de uzat, si stiu cat de palid se vede un tub "pe duca", nu cred ca e cazul. Pe eticheta din spate scrie totul in germana....o fi fabricat in Germania?!Are un sasiu fiabil acest tip de tv? ca vreau sa-l folosesc in bucatarie, si o sa trebuiasca sa mearga destul de mult.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Tuburile utilizate de Sharp au fost foarte bune. Eu doar l-as aspira (deoarece intr-o bucatarie sunt aburi si fum si se imbiba praful pe piese ceea ce conduce la o mai proasta racire a componentelor) si i-as face o tura de lipituri (daca e cazul), schimbat conzii din sursa si vertical, cum a spus colegul mai sus.

Link spre comentariu

Multumesc tuturor, am sa fac asa cum m-ati sfatuit. Mai am o nelamurire : dupa serie, scrie GY intre paranteze : CV3730S (GY) Posibil sa fie Made in Germany?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări