Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofoane ce sa aleg??

Aleksx

Postări Recomandate

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta achizitionarii unui magnetofon cu un buget maxim de 500 ron.As adauga ca nu as vrea sa fie rusesc.Din experienta tatalui meu stiu ca au o parte mecanica solida, dar partea electronica lasa de dorit.Daca aveti alte opinii va rog sa vi le prezentati si sa le argumentati.De asemenea as dori sa poata rula role mari 265 mm (cu adaptor nab).Eu am ales deja un model, un Philips N 7150, dar sunt un pic dezamagit din cauza faptului ca este facuta partea mecanica in proportie de 80% din plastic si nu poate rula role mari.Vreau ca partea mecanica se se faca prin apasarea butoanelor, nu prin rotirea unei manete (gen Kashtan 1 de exemplu).De precizat ca intentionez sa il folosesc cateva ore pe saptamana sa zicem.Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

1

• +_Florin_+

1

• ChRS

1

• Aleksx

1

Top autori în acest subiect

La acest buget, poti gasi ceva, dar greu. Daca nu vrei sa fie rusesti, ai putea opta pentru un Tesla CM160/CM130. Acuma dezavantajul lor este ca actionarea este una mecanica, dar mai buna ca la un Kashtan. De nab nu se pune problema, nu au spatiu destul.Eventual poti gasi la cineva vreun Akai defect, dar care sa il poti repara.

Link spre comentariu

As adauga ca nu as vrea sa fie rusesc.Din experienta tatalui meu stiu ca au o parte mecanica solida, dar partea electronica lasa de dorit.Daca aveti alte opinii va rog sa vi le prezentati si sa le argumentati.

Este de preferat un magnetofon cu parte mecanica solida si in stare buna, defectele mecanice sunt costisitoare si in general greu de remediat. Partea electronica se readuce in parametrii relativ usor prin inlocuirea capetelor, a unor electrolitici vechi plus ceva reglaje, masuratori, etc. Parerea mea ...Pentru a obtine reale satisfactii in ce priveste calitatea redarii/inregistrarii ar fi de preferat un magnetofon care sa aiba obligatoriu si viteza de 38 cm/s, aici s-ar incadra cu brio un Phillips N 4520 dar va trebui sa maresti bugetul ... :rade:
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator 3220

Buna ziua,Daca faceti un efort de buget va pot vinde un magnetofon conform dorintelor dvs.AKAI GX 630Pret 800 ron.Tel 0755 115 891Sa stiti ca eu am in colectia personala si 2 mag-uri rusesti bineinteles revizuite electronic si mecanic complet si sunt minunate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări