mircang9 Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 au o telecomanda, cica trebe niste relee. nu stiu la ce. pun in poze.cum functioneaza ? stie cineva niste oferte la asa ceva ?ce e cu ele ? Link spre comentariu
mircang9 Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 vreau o schema ceva Link spre comentariu
mircang9 Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 inchid acest subiect * Link spre comentariu
Vizitator carvallio Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 salut sunt robert si as dori sa ma ajutati ...cum functioneaza zarurile actionate prin telecomanda Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Există o serie de actuatoare care le amestecă pînă le zăpăcesc, apoi le aruncă. Link spre comentariu
marianx Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Am fost si eu "rugat" sa construiesc un astfel de aparat. Se folosesc zaruri contrafacute, cu metal in ele. Aparatul cu bobine se prinde ascuns sub masa, din telecomanda auto ascunsa in buzunar il activezi si poti invita "prietenii" la un barbut amical. E pentru escroci de fapt, dupa ce mi-a fost explicat la ce foloseste am spus ca nu stiu sa fac asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum