Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ma puteti ajuta la constructia unui amplificator?

Vizitator storm4it

Postări Recomandate

salut, eu am acasa o statie cu 4 tda7294, 2 cate 2 in punte. Le alimentez dintr-o sursa de pc modificata. Si merg perfect am 2 boxe de 100w si tin volumul pe la 75% cu ele, e cel mai simplu cu tda7294. Dar ce sistem genius are boxe satelit de 75w? Ca eu stiam ca au amplificatoare cu 7269.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

4

• Mircea Crisan

1

• Marian

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Nicolae Draghici

Si eu stiu la fel, ca Geniusul 5.1 (eu am 5000), are subwooferul de 75w, iar satelitii de 15 w fiecare. Si eu sunt interesat de schema pe care o cere colegul, pentru amplificator facut de la 0 (nici eu nu am de gand sa dezmembrez geniusul :d )

Link spre comentariu
Vizitator storm4it

al meu are subwooferul de 100w , 2 sateliti de 75 w, si restul nu mai stiu, k nu m am mai uitat! nu se pierde nimic, totul se transforma!;)mai simplu, dezmembrez geniusul, si din banii de pe piese imi fac un amplificator..ca dor, ce e facut de mana omului se numeste lucru manual!:P

Link spre comentariu

zine si noua ce model de genius ai care are basul de 100w si satelitii de 75w.eu am un logitec modelul z-5500 care poate multe....inca nu am vazut un genius pe masura,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări