Vizitator storm4it Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 buna seara, am dori sa fac de la 0 un amplificator.am de la un sistem genius 5.1, 2 boxe de 75w/8ohmi, si as vrea sa fac un amplificator stereo cu aceste boxe. daca ma puteti ajuta cu scheme, desene, ncesar de piese ceva sau niste sfaturi, sunt binevenite!mentionez ca am cunostinte in domeniu, am in spate un liceu de telecomunicatii, dar nu mi permite timpul prea mult sa caut!o seara buna va doresc Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 nu vreau sa fiu rau....dar daca dadeai cautare gaseai multe despre 5.1 ......cum sa faci amplificator din el....cauta schema si studiazo....ca este pe forum.spor la treaba ai apoi hai cu nelamuriri. Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 eu vreau sa fac unul curat,de la zero.cablajele mi le fac singur, imi iau necesarul de piese si mi le montez singur.pe partea de audio nu prea am avut contact, eu sunt cu laptopuri, repar laptopuri si chestii de genul.chiar am dat o cautare de amplificator stereo 2x50, 2x65, 2x75, si nu am gasit nimic relevant!ma refer la faptul k, o schema ceva, pe care cineva a mai facut o si merge, functioneaza, ca asa e netul plin de scheme electronice, si n as vrea sa arunc banii pe fereastra experimentand. Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 ma completez: repar placi video de laptop -uri, chipset-uri, reflow, reballing. Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 cauta foaia datasheets de la finalii pe care ii ai si vezi ce poti sa scoti din ei. ar trebui sa gasesti si o aplicatie standard acolo. spor Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 2 dintre proiectele mele: Bipolari si Mosfet, ambele variante sunt concepute de mine si contin tot ce ai nevoie pentru a realiza amplificatorul, alegerea iti apartine. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Un bun inceput ar putea fi ceva pe baza CI-urilor LM3886 sau TDA7294. ( nu neaparat ordinea asta)Cu o sursa teapana de +/-35 Vcc o sa ai un sunet bun in raport cu investitia facuta.Nu te arunca din prima la nave spatiale!Sunt destule topicuri despre aceste integrate. Trebuie doar sa citesti.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 multumesc frumos pentru ajutor! Link spre comentariu
iod2 Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 idei sunt destule, dar omul vroaia da dezmembreze geniusul de pe dulap....ca daca zicea ca vrea un amplif era o alta discutiece urat e cand omul nu stie ce anume vrea Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 geniusul oricum vreau sa il dezmembrez.sa il dau pe componente, dupa nevoile fiecaruia. am specificat ca am oprit de la sistem doar 2 boxe de 75 de w/8ohmi.vreau sa fac un amplificator de la zero.incepand de la cablaj pana la primul start. Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 ma repet inca odata pt. cei ce nu au inteles ce am spus !!!!!! nu vreau sa fac amplificator din sistem 5.1 . am doar 2 boxe de la acest sistem pe care vreau ssa le folosesc la um amplificator, facut de la zero! Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 poate ca acum ai inteles intentia mea, @iod2 !! citeste mai bine ce am scris mai sus, k ai inteles gresit!! Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Din ce iti vei alimenta viitorul amplificator? Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 pai, in functie de schema pe care o voi alege sa o fac, o sa iau si transformatorul aferent Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 multumesc pt.sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum