electronunervos Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Buna ziua, vreau ca acest set de drivere sa il folosesc intr-o aplicatie car-audio, sa le filtrez undeva la 2.5Khz si sa bag in ele cam 30w reali. Acum vin intrebarile. Producatorul da un grafic, dar nu stiu sincer cum sa il interpretez si cum ar fi mai bine sa pozitionez tweeterele, adica on axis sau off axis. Ele vor fi puse in suportii de la oglinzile retrovizoare laterale. Am ales asa, deoarece sunt mici, au magnet neodym si in principiu ar trebui sa sune bine pt banii lor. dac anu voi fi multumit probabil ma voi indrepta spre vifa XT25, asta daca le voi gasi de cumparat la un pret decent undeva in Ro sau de pe ebay. A mai avut cineva o experienta in sensul asta cu aceste drivere? Sau macar cu DT-25N-ul. dt-28nc.pdf Link spre comentariu
BF37 Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Producatorul da un grafic, dar nu stiu sincer cum sa il interpretez si cum ar fi mai bine sa pozitionez tweeterele, adica on axis sau off axisGraficul reprezinta raspunsul in frecventa al difuzorului raportat la spl. ( sound pressure level ). Dupa cum se observa din grafic , poti sal tai linistit la 2,5K cu un filtru de ordinul 2 (12db/octava ). Pozitionarea on axis sau off axis... fata de ce ? Banuiesc ca te referi , daca trebuie indreptate catre tine sau nu , iar parerea mea e ca-si vor face treaba oricum le vei pozitiona ( in limita bunului simt , nu catre parbriz sau catre bord :-) ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum