dj_steel Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 salut.aveti idee daca imi mai primeste maine 10.10.2012 dosarul de inscriere,avand in vedere ca data limita este 01.10.2012 ? mi s-a furat actul de identitate si abia azi l-am ridicat de la politie. Link spre comentariu
mecaboy Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Eu astazi mi-am depus, doamna de acolo a fost amabila si mi-a luat dosarul dar nu stie daca se aproba, ramane de vazut. Eu zic sa incerci. Link spre comentariu
Vizitator frankie Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 e destul de on-topic, cred: http://examyo.scienceontheweb.net/ We're up! Am reusit cu toata migrarea, sper sa fie folositor in continuare. 73 Link spre comentariu
yo7lhe Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 http://examyo.scienceontheweb.net/We're up!Am reusit cu toata migrarea, sper sa fie folositor in continuare.73Nu pot sa creez cont. zice ca sunt probleme cu parolele - desi respect cerintele. Link spre comentariu
Vizitator frankie Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 ce eroare da? schimba parola.Parola care nu merge eventual mi-o dai pe PM(putem continua pe PM? - vezi ca e si un asa-zis forumel pe pagina aia. Link spre comentariu
mecaboy Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Buna ziua.Exista preconizari pentru data sustinerii examenului in Bucuresti? Pe ANCOM nu este afisat nimic inca.Va multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 IAŞI - Direcţia Regională Iaşi va organiza în data de 13.04.2013 o sesiune ordinară de examinare pentru obţinerea certificatului de radioamator. Examenul va avea loc la Iaşi, judeţul Iaşi, str-la Moara de Vânt nr. 37 A, începînd cu ora 9.00. Înscrierea la examen se va face conform Regulamentului de radiocomunicaţii pentru serviciul de amator din România. Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la examen este 01.04.2013. Pentru mai multe detalii, cei interesaţi pot obţine informaţii la telefon 0372845177, 0732005707, persoana de contact Constantin Aniculaesei. (ANCOM) Link spre comentariu
yo3ihg Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 BUCUREŞTI - Direcţia Regională Bucureşti va organiza în data de 16-17.04.2013 o sesiune ordinară de examinare pentru obţinerea certificatului de radioamator. Examenul va avea loc la Direcţia Regională Bucureşti din str. Lucian Blaga nr. 4, bl. M110, Tronson 1, sector 3, Bucureşti, începînd cu ora 9.30. Înscrierea la examen se va face conform Regulamentului de radiocomunicaţii pentru serviciul de amator din România. Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la examen este 01.04.2013. Informaţii suplimentare la sediul ANCOM - DR Bucureşti, telefon: 0372.845.006. Link spre comentariu
Vizitator andumarx Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 up .. Cand se mai organizeaza .. ??In Constanta nu se poate sustine examenul ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 SESIUNE EXTRAORDINARA Direcţia Regională Bucureşti va organiza în data de 26.03.2014 sesiunea extraordinară de examinare pentru obţinerea Certificatului de radioamator. Examenul va avea loc la Direcţia Regională Bucureşti din str. Lucian Blaga nr. 4, bl. M110, Tronson 1,sector 3, Bucureşti, începând cu ora 10.00. Dosarul de înscriere la examen va cuprinde: cerere-tip, copie după actul de identitate şi o fotografie color tip paşaport 3/4. Înscrierea la examen se va face conform Regulamentului de radiocomunicaţii pentru serviciul de amator din România. Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la examen este 21.03.2014. Informaţii suplimentare la sediul ANCOM - DR Bucureşti, telefon: 0372.845.006. SESIUNE ORDINARA Direcţia Regională Cluj va organiza în data de 05.04.2014 sesiunea ordinară de examinare pentru obţinerea certificatului de radioamator. Examenul va avea loc la sediul Direcţiei Regionale Cluj, începând cu ora 10.00. Dosarul de înscriere la examen va cuprinde: cerere-tip, copie după actul de identitate şi o fotografie color tip paşaport 3/4. Înscrierea la examen se va face conform Regulamentului de radiocomunicaţii pentru serviciul de amator din România. Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la examen este 21.03.2014. Informaţii suplimentare la sediul ANCOM - DR Cluj, persoană de contact Florin Chiş, telefon 0729 890 836, adresă de email: [email protected]. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Buna Ziua , Imi cer Iertare daca sunt "off topic" dar nu am gasit unde as putea sa adresez urmatoarea intrebare : - de unde pot obtine un Duplicat al unui Certificat de Absolvire a Cursurilor de Radio-Telegrafist ? . - adica unde este Biroul / Arhiva unde pot depune o cerere in acest sens ?. MULTUMESC MARIUS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum