Vizitator LexXander Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 salut.am si eu o problema.tocmai am reusit miraculoasa performanta sa imi rup un picior de la scaunu meu de birou(nu mai intrebati cum am reusit).ideea este ca vreau sa-l lipesc la loc...CE adeziv/lipici/glue cum vreti sa-i spuneti IMI RECOMANDATI?o sa pun si niste poze Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Incearca cu 2 platbenzi una deasupra si una dedesubt le prinzi cu 2 suruburi cu piulita.poti adauga si ceva solutie de lipit. Link spre comentariu
molioa Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Eu as incerca cu "Picatura" dar sa nu pui prea multa. Eventual, pe urma consolidat cum spune colegul. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 poti profila niste tabla de 2mm aluminiu si una pe dedesupt si una deasupra si prinse cu surub cum spunea colegul Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 picatura ce lipeste nimic nimic nu dezlipeste Poxipol. O fi bun ??? Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Acolo doar metal si cu suruburi, nu rezista nici un adeziv Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Acolo doar metal si cu suruburi, nu rezista nici un adezivConfirm. Link spre comentariu
Vizitator LexXander Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 uff multumesc de sfaturi pana acum de la toti..maine o sa vad ce voi face.. Link spre comentariu
Vizitator LexXander Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Incearca cu 2 platbenzi una deasupra si una dedesubt le prinzi cu 2 suruburi cu piulita.poti adauga si ceva solutie de lipit.s-ar putea sa nu mearga sa pun 2 placute d-alea cu suruburi:-s este cam gol picioru...in interior vine asa o forma de semicerc doar si e un plastic d-ala lucios dupa ce s-a rupt...s-ar putea sa crape imediat de la suruburi..e un plastic ciudat.ma gandeam la poxipol... Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Acolo doar metal si cu suruburi, nu rezista nici un adezivCa sa pui suruburi trebuie sa dai gauri, dand gauri se slabeste materialu, eu zic ca este mai bine cu poxypol lipit foarte bine pe o plaja mai mare.Si eu am avut aceasi problema, dar nu miam batut capu cu el pt ca este de proasta calitate, dupa ce o sa il faci o sa se rupa un alt picior.. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Din cate stiu bratele pe care sunt puse rolele trebuie sa aiba pe partea opusa un fel de armatura in forma de zig-zag ca sa ii mareasca rezistenta (cel putin asa are al meu si tine bine mersi animalul pe el de vro 8 ani de zile). Incearca cu doua platbande puse pe lateral prinse cu suruburi si vopsite dupa aceea cu sprei negru ca sa nu apara urat. La mine au cedat manerele pentru ca are sitemul de balansare si tot lasandu-ma pe spate s-au crapat in zona unde se face legatura dintre spatar si sezut, la fel am facut cu ele, pus doua bucati tabla inox (d-asta mi-a picat in mana la momentul respectiv) dat 4 gauri de 5, strans bine cu suruburi, vopsit cu sprei negru mat si e ca nou. Link spre comentariu
molioa Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Mama cata teorie pe un picior de scaun voi chiar n`aveti treaba. Ce sa lipesti cu poxipol, pe o suprafata asa mica? Eventual sa-l pui in "gips" cu poxipol.Cu atatea moase., ramane buricul netaiat. Link spre comentariu
Vizitator LexXander Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Din cate stiu bratele pe care sunt puse rolele trebuie sa aiba pe partea opusa un fel de armatura in forma de zig-zag ca sa ii mareasca rezistenta (cel putin asa are al meu si tine bine mersi animalul pe el de vro 8 ani de zile). Incearca cu doua platbande puse pe lateral prinse cu suruburi si vopsite dupa aceea cu sprei negru ca sa nu apara urat. La mine au cedat manerele pentru ca are sitemul de balansare si tot lasandu-ma pe spate s-au crapat in zona unde se face legatura dintre spatar si sezut, la fel am facut cu ele, pus doua bucati tabla inox (d-asta mi-a picat in mana la momentul respectiv) dat 4 gauri de 5, strans bine cu suruburi, vopsit cu sprei negru mat si e ca nou.asa este...cred ca avem acelasi scaun.sper sa nu crape cand bag surburi si sa vad unde gasesc platbanda.momentan inca nu i-am facut nimic...nu am avut timp si mai sunt si bolnav ;)) am racit grav. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 2 solutii iti vor rezolva problema,ori cumperi altul nou,ori faci alta "stea"metalica in care sa infigi telescopul,si la care sa atasezi rotile...personal am optat pt a doua varianta si de cca 4 ani n-am o grija pe care parte ma asez sau cat de tare ma arunc Chestia cu lipitul mi se pare la fel de utila ca o frectie, tot la un picior,dar din lemn Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Dar trebuie trecut pe la bancomat inainte.Problema e ca si daca dai cu cardul de pamant si cumperi altul,riscul sa patesti la fel si cu cel nou e acelasi...de asta am apelat la solutia asta dupa ce am patit la fel cu 2 bc,la primul am zis ca se mai intampla,dar la al 2-lea am zis ca deja e prea mult :rade:De reparat porcaria aia din plastic nici nu mi-a trecut prin minte,fortele sunt prea mari ca sa mai si tina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum