Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conertor USB to I2S de la Rockna

Catalin C.

Postări Recomandate

Pentru ca nu am fost multumit de convertorul usb/i2s realizat cu PCM2707 m-am gandit sa incerc ceva din liga profesionistilor.

Conationalii nostri de la Rockna au realizat o noua serie de module pt. diy http://www.musicaltech.com

Am comandat deja modulul usb to i2s si peste cateva zile il voi putea pune la lucru.

Posted Image Posted Image

As incerca si dac-ul cu 4xPCM1704 dar momentan am alte prioritati. Dar cine stie, poate in viitor o sa-i vina si lui randul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Catalin C.

10

• Ovidanie

3

• danzup

2

• player4

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cateva specificatii:- rezolutie maxima: 24 bit- SR max: 192KHz- USB 2.0 device- mod de functionare bitperfect in mod asincron- generatoare locale de clock low jitter on board, cate unul per multiplu de sample rate- KS, DS, WASAPI- drivere XP, Win7, Vista, MacOS- iesire LVCMOS I2S- alimentare din bus sau 5V externGateway-ul usb e realizat cu o interfata Cypress iar datele audio sunt formatate in sistem I2S dupa clockurile locale de un integrat in logica programabila Xilinx.Datorita platformei proprietare (drivere+hardware), limitarile clasice ale PCM27xx sau TE7022 sunt depasite.

Link spre comentariu
viewtopic.php?f=35&t=39867&p=342958&hilit=AD1865#p342958Asa am inceput si eu, o investitie mica, un DAC RD2. Apoi am cumparat incinte de la MB Quart, investitie ''lejera, 250'' euro...dupa un timp am schimbat cu Quad 12L Studio, incinte cu amplificare incorporata si foarte firesc m-am orientat spre un DAC cu patru AD1865 iar investitia in incintele Sonus Faber a devenit strict necesara.Edit: Era sa uit castile AKG 701.
Link spre comentariu

Da, in cazul asta s-ar putea sa ai dreptate. Zic s-ar putea pentru ca investitia in incite am facut-o deja dar se simte nevoie unui amplificator mai bun. Vom mai vedea dupa aia.

Link spre comentariu

Da, am uitat amplificatoarele. Obligatoriu pe lampi, asa da bine in ''audiofilie''. Pregateste minimum 200 euro pentru transformatoarele de iesire.

Uite poze din timpul testelor:

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări