Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mixer amplificat behringer pmh1000

Vizitator ionutgeo2010

Postări Recomandate

Vizitator ionutgeo2010

sal tuturor,e prima mea zi pe site..am o mare rugaminte la voi nu radeti de mine daca incep cu stangul ci va rog sa ma ajutati!!am un mixer amplificat behringer pmh1000 care a suferit o problema ,la o cadere de curent a bubuit un condensator in el de pe sursa sps400,condensatorul este de 4,7uf/450v pe care l-am schimbat cu un 10uf/400v,intrebarea mea la voi este daca acesta va rezista sau e musai sa-i pun tot 4,7uf/400v?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cirip

1

• petreelectronic

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Este bine. Acolo tensiunea nu poate depasi 300v atat timp cat la priza ai 220v. Eu cred ca nu ai avut o cadere de tensiune ci o supratensiune daca nu cumva ai avut la priza doua faze. Daca locuiesti la tara este posibil.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Lentzull

salutare nu am stiut unde sa intreb si alt topic nu am gasit as dori sa intreb: ce legatura are un bec cu vapori de mercur caruia i s-a indepartat luminoforul si ultravioletele de tip c?

Link spre comentariu
Vizitator Lentzull

ideea este sa obtin ultraviolete de tip c (este doar o idee)am inteles ca EPROM-urile se stergeau cu un bec cu vapori de mercur cu droser la care se spargea sticla cu luminoforrezultatul era un bec cu UV nu stiu cat este de adevarat si daca intr-adevar ceea ce ramanea acolo emitea UVadevarul este ca se incinde foarte tare dar lumina emisa trece si in spectrul vizibil si este destul de puternica (gen arc electric aparat de sudura) doar ca nu emite atat de multa caldura eu vreau sa folosesc contra insectelor...

Link spre comentariu

am inteles ca EPROM-urile se stergeau cu un bec cu vapori de mercur cu droser la care se spargea sticla cu luminofor[...]nu stiu cat este de adevarat si daca intr-adevar ceea ce ramanea acolo emitea UV

Este adevarat. L-am folosit de nenumarate ori ca sa sterg EPROMuri. Dar!-Faceam operatia in bucatarie, plecam de acolo si inchideam usa ca sa nu vad lumina. Daca stateam mai mult de 1-2 minute in bucatarie cand mergea jucaria, incepeau sa ma doara ochii.-Genereaza cantitati mari de ozon. Pute ca la balamuc. Am auzit ca mai e si toxic.In conditiile astea nu stiu cat e de indicat scopului tau.Cirip
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări