corneillus Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 salutare tuturor. am si eu o intrebare , sunt in cautarea unui driver pe care sa il pun langa 2 dif EMINENCE DELTA 15 LFA care le am deja si sa incropesc una pereche full range pe 2 cai si tot cautand pe "goagale" am gasit MONACOR MRD 180, http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=m ... -xaHnnyVUA daca l-ati auzit cum suna, sau ati luctrat cu el, sau aveti o parere, orice sugestie e binevenita. multumesc mult. Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 mimeni, nici o parere? Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2012 am comandat selenium d220ti , maine trebuie sa vina... nu se mai gaseau si eram in cautarea unui inlocuitor si ma gandisem la acest monacor. , dar daca a lucrat cineva cu el, poate spune cateva pareri asa pentru curiozitatea mea personala.... si sper ca nu e mai bun ca si cel care l-am comandat ca deja acum e tarziu... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 mimeni, nici o parere? Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2012 multumesc mult domnu' victor pentru raspuns. m-ati lamurit in legatura cu acel driver, nu mai am nici un dubiu. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Mă bucur nu ca ai luat teapa ....era păcat de bani ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum