Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VA ROG AJUTOR CU O AUTOMATIZARE DC5500

TITI

Postări Recomandate

Salutare va rog frumos poate imi da si mie cineva o ideie despre o automatizare pe care o am si despre care nu gasesc mai nimica pe net de vreo doua zile de cand tot caut. Este vorba de o automatizare nemteasca Erhardt+Leimer Dc 5500 pe care doar ce am desfacut-o si am observat ca la partea de putere are trei grupari a cate 4buc tranzistori BUZ 345 (e clar controleaza motoare de curent continuu de putere cel mai probabil) .Am scos si schema pentru partea de putere si tranzistorii sunt pilotati de circuitul integrat HIP4081A . Tot ce stiu este ca pe carcasa este scris ca s-ar alimenta cu 34V CA (cu un curent de pana la 20A, adevarul e ca are si un radiator imens pentru cele 12 tranzistoare de putere) dar dupa schema sunt cam bagat in ceata si nu de alta dar nu pare nimica ars la ea si nu as vrea sa o alimentez aiurea sa ard ceva.

Va multumesc anticipat pentru orice ideie

Am atasat si niste poze.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Mess tielectronix

Tel 0745 657 370

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

2

• leoncris

2

• 1 lună mai târziu...

multumesc leoncris , dar daca intereseza pe careva este de vanzare ca nu am prea mult timp de elsi nici nu prea am ce face neaparat cu el poate doar sa il modific total. Se accepta si schimburi.mess tielectronixtel 0745 657 370

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări