Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer

Vizitator crt17

Postări Recomandate

Vizitator crt17

@ahegyes: la o prima cautare, nu am gasit niste preturi pt dif recomandate de tine.@ionescu liviu: e posibil ca sistemul sa ofere un boost pe o anumita plaja de frecventa.Nu vreau un subwoofer profi, dar vreau sa se auda mai bine decat fostul sistem genius. Am mai facut cateva incercari in Winisd si mi-a dat valori usor diferite fata de cele din primul post si cred ca o sa incerc sa construiesc o incinta de 30 L cu un tub de 202mm si diametrul de 68 mm, cu o frecventa de acordare de 38.16 Hz.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

7

• Badman

3

• ionescu liviu

1

• alex20alex

1

Top autori în acest subiect

salut,nu stiu cat de oki este acel dif[sal] pt k nu am lucrat cu el pentru subwoofer,dar din ce am inteles salurile sunt cam oki,geniusul pe partea de amplificare are tda 7294 alimentat la 2x27,corecteaza-ma daq gresesc,Eu pe acest tda pt subwoofer cu filtru activ am folosit mai multe difuri,de care am fost multumit,BM de 30 cm la vreo 60 lei,Pro West 25 cm la 50 lei,blue tech,mobile authority.eu unu am fost multumit de ele,pretul variaza intre 50-100 roni.ms

Link spre comentariu
Vizitator crt17

Am reusit si am terminat incinta, pt moment este inchisa, nu am mai avut timp sa ii fac gaura pt tub .Dupa cateva teste se aude surprinzator de bine in comparatie cu primele rezultate de la posturile anteriore :freaza: .Volum=30L si dimensiuni: 25x40x30cm.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am reusit si am terminat incinta, pt moment este inchisa, nu am mai avut timp sa ii fac gaura pt tub .Dupa cateva teste se aude surprinzator de bine in comparatie cu primele rezultate de la posturile anteriore

Poate ca chinezariei de SAL ii prieste mai bine o incinta de compresie.... :bataie Am fcut si eu candva un subwoofer cu un SAL 2030, un TDA7294 si un filtru activ cu TL082 si a sunat execrabil, huia ca o pestera. Zace si acum intr-un colt al camerei (incinta+dif+amplificator incorportat). Incinta a fost facuta dupa un proiect pentru SAL SBX2030 de pe site-ul SAL-ului....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări