player4 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 As vrea sa iau un kit dac pentru a-l integra intr-un amplificator final. am gasit ceva accesibil ca pret aici http://www.ebay.com/itm/DAC-DIR9001-PCM ... 2ebc12c6e2 ce parere aveti de aceasta implementare? Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 nicio parere? sau poate aceasta.. http://www.ebay.com/itm/DAC5-WM8741-WM8 ... 3a74bfc07a Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Si mie imi facea cu ochiul la un moment dat un dac de pe ebay, cu 2xWM8740 dar este riscant sa cumperi de la un vanzator necunoscut. Incearca sa iei de la unul despre care iti poate confirma cineva ca e in regula. Am vazut dac-uri cumparate in acest fel, aratau foarte bine dar erau implementate mizer si aveau probleme de functionare.Ti-as recomanda totusi un dac cu PCM1794, este altceva. Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 am vazut aceeasi implementare la mai multi utilizatori de pe ebay. sigur ca electroliticii care vin, chiar si conzii film or fi fake-uri ordinare si va trebui sa montez in locul lor ceva genuine. ma gandesc totusi ca chipurile inca nu le-or fi replicat chinezii... Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Dar ce te faci daca cablajul este proiectat gresit?Am intalnit asta la doua dac-uri si un modul de oversampling cumparate de pe ebay! Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 Dar ce te faci daca cablajul este proiectat gresit?Am intalnit asta la doua dac-uri si un modul de oversampling cumparate de pe ebay? cu asta m-ai pus pe ganduri.... am gasit ceva pe diyaudio despre un asemenea modul cu doua wolfson, iar singurul lucru care era contestat era faptul ca eletrolicii erau toti fake si regulatoarele de tensiune aveau ceva suspiciuni.. despre sunet aveau pareri bune. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Am testat modelul asta http://www.ebay.com/itm/Upsampling-24bi ... 3a75653a2e Nu stiu daca este acelasi vanzator. A avut modulul de oversampling defect dar l-am putut repara. Suna foarte bine, mai bine decat multe dac-uri diy pe care le-am ascultat, facute de mine sau de altii. As incerca un dac cu ak4396, costa 50usd plus transport si include un transformator r-core. Edit: Modulul de ovesampling era proiectat gresit si un pin de reset era conectat la masa. A trebuit sa intrerupem circuitul respectiv si sa-l conectam printr-un strap in alta parte. Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 ciudata greseala... l-ai luat ca si kit? sau gata asamblat? Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Nu l-am cumparat eu, la mine a ajuns pentru niste teste comparative.Morala e ca trebuie sa te astepti la orice cand cumperi de pe ebay.O solutie usb de foarte buna calitate poti obtine cu modulul de aici viewtopic.php?f=35&t=117308 urmat de orice dac cu intrare i2s din gama TDA154x, PCM179x sau WM874x. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Eu am luat http://www.ebay.com/itm/High-end-DAC-TDA1543-DIR9001-kit-DIY-WH-1-/200723854752?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item2ebc12f5a0 2 buc si http://www.ebay.com/itm/Mini-TDA1543-coaxial-signal-S-PDIF-In-Analog-signal-out-sound-card-/190649688503?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item2c639b61b7#ht_3688wt_952 1 buc Nu a mers nici unul cum trebuie. Componentele erau bune insa nu si conceptul cablajului. Pe cablaje facute p'aci merg. Deci... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Am testat .....Modulul de ovesampling era proiectat gresit si un pin de reset era conectat la masa. A trebuit sa intrerupem circuitul respectiv si sa-l conectam printr-un strap in alta parte.DAC-ul este al meu ...... Cu ajutorul lui Catalin , in prezent este un DAC de referință .A fost cumpărat de pe eBay functional , dar nu in totalitate deoarece modulul de oversampling era o varianta noua , netestata suficient . Dar problema a fost solutionata cu profesionalism si operativitate de către Cătălin căruia ii multumesc si pe aceasta cale ! Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Pe scurt, tot nu mergea cum trebuie. Pe ebay sunt si vinzatori foarte seriosi, dar daca nu ii stii cumperi la noroc. Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 am gasit o varianta complet ansamblata si testata. banuiesc ca in acest fel as evita eventualele defecte.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum