florinellll Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Daca ma poate ajuta cineva cu un manual pentru acest tip de masina de spalat .Precizez am gasit in Rusa darrrrrrrrrrrrr nu inteleg nimic Multumesc Link spre comentariu
realconstruct Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Exista Google Translate Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 de la wie 107 am eu manualul vi-l pot scana daca e bun Link spre comentariu
florinellll Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 upppppppppppppppp ca sa zic asa.Cineva cu un manual? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Am scris ca am manual de la wie 107 daca nu ati vazut ? ! Link spre comentariu
florinellll Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Multumesc mult,insa nu se aseamana Link spre comentariu
florinellll Postat Iunie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2012 Daca ma poate ajuta cineva cu un manual pentru acest tip de masina de spalat .Precizez am gasit in Rusa darrrrrrrrrrrrr nu inteleg nimic MultumescPentru comentarii de genul "GOOGLE TRANSLATE'" precizez ca nu merge tradus probabil din cauza formatului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum