Vizitator highboy Postat Mai 4, 2006 Partajează Postat Mai 4, 2006 imi poate spune cineva ce incinta ar trebui sa fac pentru difuzorul asta,ce dimensiuni? http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2049 parametrii: PA1270-2K-8 OHM Fs = 46,6 Hz Qms = 8,181 Vas = 82, liters Xmax = 2, mm Qes = 0,432 Z = 8, ohms Pe = 150, watts Qts = 0,41 2.83-V SPL = 92,05 dB :yawinkle: Link spre comentariu
FIXVID Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 pe banii astia mai bine iti iei un dif de la PA, de exemplu e12-100s. Nu te complica cu difurile de la kon daca vrei ceva de calitateaa era sa uit: cineva a patito cu un dif de asta care la prima vedere pare a fi pro.. si dupa aia ia parut rau ca nu sia luat un dif de firma .. oricum at cand sia luat difu asta nu stia de PA... eu team antentionat din timp (daca nu lai luat deja :rolleyes:)in caz ca lai luat deja, iti vom proiecta o incinta Link spre comentariu
Vizitator dolar_2702 Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 difuzorul ala are un design frumos si multi il pot confunda cu un dif profi dar pacat ca scrie pe el senon.... sunt de acord cu FIXVID Bafta ;) :rock: Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 multumesc baieti...cred ca pana la urma o sa iau un hp-15w daca aveti schema pentru incinta lui astept...si sa nu uitati ca vreau sa fac subwoofer Link spre comentariu
Vizitator dolar_2702 Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 spor la munca ..si asteptam poze :drinkers: :rock: Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 spor la munca ..si asteptam poze :drinkers: :rock:ms,ms! dar mai e pana la poze...cred ca o sa-l termin in iunie :weedman: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Chiar vrei sa faci band pass?Ce muzia va predomina? si unde va fii folosit..Eu personal sunt fan BR, band pasul nu imi prea place cum suna ..mi se pare ca are un group delay prea mare.. Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Chiar vrei sa faci band pass?Ce muzia va predomina? si unde va fii folosit..Eu personal sunt fan BR, band pasul nu imi prea place cum suna ..mi se pare ca are un group delay prea mare..o sa fac BR! :)inca o intrebare...cum imbin placile pentru incinta,adica cu suruburi sau cu un adeziv special? P.S: imi cer scuze pentru intrebarile idioate...dar sunt nOOb! :weedman: Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Parerea mea, dibluri de lemn si aracet :rock: Link spre comentariu
Vizitator dolar_2702 Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 Parerea mea, dibluri de lemn si aracet :rock: si daca vrei sa fie si mai tzepene pui si niste stinghii de 2 - 2,5 cm pe interior ;) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 6, 2006 Partajează Postat Mai 6, 2006 holsuruburi negre si aracet Link spre comentariu
Vizitator highboy Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 o sa-l fac dupa proiectul asta dar ma intrebam daca pot sa folosesc alte tuburi pentru bass reflex pentru ca nu gasesc dimensiunile din proiect.ce imi recomandati? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 7, 2006 Partajează Postat Mai 7, 2006 o sa-l fac dupa proiectul asta dar ma intrebam daca pot sa folosesc alte tuburi pentru bass reflex pentru ca nu gasesc dimensiunile din proiect.ce imi recomandati? dimensiunile din proiect sunt date pt porturi dreptunghiulare facute din palin loc de alea poti pune 2 porturi de 10 cm diametru si 20 cm lungime pt a pastra frecventa de acordaj si ... restul :yawinkle: uite aici gasesti asa ceva - comanzi 4 bucati si pui cate 2 - unu in prelungirea celuilalt ca sa ajungi la 20 cm lungimehttp://telecomenzi.ro/image.php?id=3409 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum