maxente Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Am si eu nevoie de un manual service pentru acest amplificator Sanyo JA20 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Aceasta nu ar corespunde: http://elektrotanya.com/sanyo_ja-2003.pdf/download.html Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 In mare cam seamanaO sa il mai compar putin cu sasiul sa vad daca corespunde la partea de final audio, acolo ma intereseaza Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Cu ce prefinali/finali este echipat ? Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Am rezolvat-o intr-un finalLa modelul ja20, la care imi trebuie mie schema are finalii 2sd313 2sb507 , ca prefinali are 2sa965 si 2sc2235, am gasit la un canal un final care conduce in toate directiile iar la celalalt are finalii buni in schimb am gasit o rezistenta de emitor (0,33 ohmi/1w) arsaVad ca schemele sunt asemanatoare chiar daca are alti finali modelul ja2003Multumesc pentru raspunsuri ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum