ahegyes Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 O boxa in stil clasic dar cu sunet......modern. Enjoy! http://www.diy-audio.ro/boxe/dextrum-in ... 3-cai.html Link spre comentariu
adrian lucian Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Ca de obicei, me-se-ri-e ! Cind vad cum si ce raspuns are SB-ul ala... eu nu aveam curaj sa ma bag. La mai multe! Link spre comentariu
AlpHso Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Nu-mi place! Lipseste elementul cel mai important: Murdolf Suprem gold Lasand gluma la o parte, pot sa zic ca este o lucrare ingrijita si reusita pe care putini pot sa o realizeze. Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 @ahegyesCa de obicei.. Cand te apuci de o treaba, Din mana ta iese arta. Am cateva intrebari:-De ce nu ai pus tubu de bass reflex pe fata ?-Cat a costat totu ? fara mana de lucru. Link spre comentariu
Purple Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Felicitari Adi! Ce volum are incaperea in care s-au testat boxele?PSDiful de bass costa cam 250 Euroi... Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Multumesc pentru aprecieri!Am sa incerc sa raspund la intrebari:- Si fara Mundorf Supreme Gold - piesele pentru cele 2 filtre trec bine de 100euro;- Cutia nu am proiectat-o eu, oricum, tubul de reflex pe fata nu cred ca ar fi fost o idee buna avand in vedere ca spatiul in care sunt ascultate boxele are aprox. 60mp;- Materialele pentru acest proiect cred ca ajung undeva la 1100-1200 euro. Asa cum a zis si Purple - doar un dif. de bas (sub-bass) costa 250euro bucata. E greu de facut o cuantificare exacta pentru ca proiectul a suferit niste modificari majore din mers. Astfel s-au adugat tot felul de cheltuieli colaterale. Asta se intampla cand cineva se apuca sa faca ceva si nu are experienta necesara.- Purple - camera in care au aterizat boxele are 60mp - asa cum am aratat mai sus. Le-am ascultat si in camera mea de 20mp si spre surpinderea mea au cantat superb. Ma asteptam ca 2 monstrii din aia pe bas o sa trezeasca un monstru si mai mare la mine in camera (undele stationare), dar nu a fost mai grav decat in cazul altor boxe. In schimb - extensia pe joase e tulburatoare. Pe anumite pasaje am avut senzatia ca toata camera se dilata, se umfla. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Tare curios as fi sa ascult un SS de acel tip.Sunt sigur ca basul e pe masura!Felicitari pt boxe! Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Ce diametru are tubul BR ? Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2012 tubul are diametrul de 7cm Link spre comentariu
300B SE Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Stimate domnTe felicit!Bravos! Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 La un Vd de 5825 nu sufla tare aerul printr-un port asa de mic ?Fiind flared se mai reduc din turbulente la iesire , dar totusi nu e mic ?Intradevar depinde si de volumul la care asculta proprietarul si banuiesc ca faptul ca e pe spate portul nu e o coincidenta. Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Sufla si nu sufla tare in acelasi timp.Sa explic: cutia e de 50L si trebuia acordata la o frecventa foarte joasa - 25hz. Frecventa foarte joasa implica un tub cu diametru mare si lung. Era fizic imposibil sa bag un tub cu diametru mai mare. Dupa cum se observa tubul e curbat tocmai pentru a fi cat mai lung si pentru a permite un acordaj cat mai jos. Daca puneam un tub cu diametru mai mare trebuia sa il fac si mai lung si nu aveam unde.DIn calcule diametrul iese relativ OK. In practica, am obesrvat insa ca la fregvente fooarte joase (sub 30hz) si la putere mare aerul intradevar circula rapid, dar nu ingrijorator. In timpul auditiilor nu a deranjat niciodata, nici la putere foarte mare, nici pe testele cu frecvente joase, etc...PS: - subwooferul ScanSpeak e criminal. Pe mine m-a cucerit total. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Cum suna difuzorul moale si lent sau percusiv ?Cum sta la capitolul group delay ?Intradevar acordata la o frecventa asa joasa o cutie mica are nevoie de un port lung, dar daca tu zici ca nu deranjeaza portul te cred .Felicitari pentru ceea ce faci , sunt foarte putini care fac asa ceva la calitatea asta .Am avut si eu un proiect mai demult cu niste difuzoare de la HI-Vi ( un 4.1 din M12 pe bas M5a pe medii si Dayton DC28F-8 pe inalte ) , dar din pacate am renuntat din cauza unei nevoi urgente de bani asa ca a trebuit sa le vand pe bani putini . Link spre comentariu
ahegyes Postat Iunie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2012 group delay-ul il ai atasat.Sunetul e si moale si percutant cand e cazul, dar in general e asa mai moale, placut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum