Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare receptor Dolce

electronic4you

Postări Recomandate

Buna seara.Stie cineva daca se poate decoda receptorul de satelit de la dolce? M-am documentat pe internet dar mai mult m-am zapacit. Unii zic ca nu se poate. Dar tot memorie are , nu se poate schimba softul pe el?Sau macar nu se poate face ceva cu el sa functioneze fara card?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• filypvas

3

• electronic4you

3

• uvas

1

Cum adica "fara cartela pereche"?A incercat cineva sa resofteze cutiile astea naspa?Are o gramada de intrari pentru service banuiesc, port paralel si o mufa utp la care scrie modem. Alea pentru ce sunt acolo? :d

Link spre comentariu

Cum adica "fara cartela pereche"

Adica fara cartela activa (platita la zi ) nu ai ce sa mai faci cu el il poti arunca ....

A incercat cineva sa resofteze cutiile astea naspa

am lucrat in sistem si stiu ce spun 'Daca gasesti o conserva DIGI cu softul cel vechi(un Hyunai -hss-1160) il poti folosi sa prinzi si alti sateliti ..de ex satelitul HOTBIRD 13.0°E ai cateva sute canale la liber (FTA) uite un link...http://www.lyngsat.com/Eutelsat-Hot-Bird-13A.html :speriat
Link spre comentariu

Cum sunt cardurile alea share? Tot am auzit de ele dar tot nu pricep cum functioneaza si ce trebuie fcut cu ele.Mai am si un reciver Opticum 4000c cu aia se poate deoda satelitul pe care merge si RDS? Ca din cate am auzit astia au trecut pe un alt sistem de criptare.Multumesc

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator ceaki

Buna, am primit o antena si un receptor hyundai hss 1160na de la un prieten ce o fost abonat la digi. as vrea sa stiu daca fara cartela pot prinde ceva programe? sau trebuie facut ceva decodare la reciver?

Link spre comentariu
Vizitator Sucu Sorin

Cum sunt cardurile alea share? Tot am auzit de ele dar tot nu pricep cum functioneaza si ce trebuie fcut cu ele.Mai am si un reciver Opticum 4000c cu aia se poate deoda satelitul pe care merge si RDS? Ca din cate am auzit astia au trecut pe un alt sistem de criptare.Multumesc

salut, in momentul de fata singurul card care permite share-ing este cardul Focus Sat pe crare il poti folosi in receptorul pe care il ai cu conditia sa aiba inclus un cititor de card connax.Cu doua astfel de receptoare,softul adecvat si un cablu de date(varianta cea mai ieftina)poti face o retea folosind un singur card (1 abonament).
Link spre comentariu

Buna, am primit o antena si un receptor hyundai hss 1160na de la un prieten ce o fost abonat la digi. as vrea sa stiu daca fara cartela pot prinde ceva programe? sau trebuie facut ceva decodare la reciver?

Verifica intai ce versiune de soft ai daca ai :

Versiunea de software se verifica accesand: Meniu > Setarea sistemului > Info sistem > Versiune software .

Daca ai Versiune de software 1.31 inseamna ca ai versiunea veche .si poti prinde cu receptorul si alti sateliti ex:Hotbird ...Astra etc ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări