Vizitator microlab Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 salut, vreau sa cumpar un samsung galaxy i9000 sh, as dori cateva pareri despre acest model, ce teste ar trebui sa ii fac pentru eventuale defecte, multumesc Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Salut.Eu detin galaxy s1 deci sunt in masura sa iti zic la ce sa te uiti:primul lucru te uiti la aspectul vizual sa fu ni fost trantit,sa nu se fi umblat la suruburi,etc.Apoi verifici toti senzorii:senzorul de rotatie(sa se intoarca imaginea in toate partile),senzorul magnetic(bagi un program de busola si vezi sa indice corect),senzorul de lumina(sa regleze automat lumina la display in functie de lumina ambianta si ar mai fi cand duci telefonul la ureche in convorbire sa se inchida automat displayul dar nu stiu daca e vorba de acelasi senzor.Verifici cele 2 camere(cea mica nu se vede grozav dar trebuie sa functioneze).Apoi bagi un joc care sa forteze procesorul si chipsetul video(space angry birds,dead space etc) telefonul trebuie sa se incalzeasca binisor in partea de sus ,nu trebuie sa se restarteze sau sa dea erori de afisare.Mai poti verifica touch-ul,in orice aplicatie sau in mesaje la scriere,sa mearga cursiv si de la prima atingere.In apel sa nu gajaie casca,sa te auda bine cealalata persoana(microfonul),sa nu gajaie soneria,sa mearga vibratiile,sa nu aiba pierderi de semnal,usb-ul care e si de incarcare sa se conecteze cu cablul de date,mufa jack de 3,5'' cu niste casti normale,wireless-ul sa mearga ok,gps-ul la fel.Cam multe dar e o verificare temeinica.Iar ca telefon il am de jumatate de an si e de nota 10.Mai poti astepta o perioada sa iei galaxy s2 deoarece a aparut s3 si va scadea pretul foarte mult si la s2.Pentru alte intebari iti stau la dispozitie! Link spre comentariu
Vizitator microlab Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 ce parere aveti despre acest telefon , il vinde cu 800 lei se merita sa il cumpar mai are 1 an garantie . multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum