Vizitator popesku_marius Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 As dori si eu cateva scheme pentru un clip, dar as vrea montajul sa fie pe tranzistoare. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Caută o schemă ptr un amplif identic la caracteristici cu cel pe care-l ai, altfel e greu de reglat. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Incearca-l pe asta http://sound.westhost.com/project23.htm, l-am facut si eu, iti arata in tabele ce valori sa pui in schema in functie de tensiunea de alimentare a amplificatorului si iti da si formula de calcul daca nu te incadrezi cu tensiunea de alimentare. Singurul impediment e ca are un CI cu doua operationale si care nu critic Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 @popesku_marius - care este schema amplificatorului careia vrei sa ii atasezi acest montaj? Link spre comentariu
Vizitator popesku_marius Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 schema este aceea din tehnium http://imageshack.us/photo/my-images/137/100wt01.jpg/ Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Ataseaza-i mai bine un VU-metru. Link spre comentariu
sebi Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 schema asta am facut-o si eu de prin 2000,se incingeau finalii (2N3055) de numa si tot functio ampliful mda mai bine un vumetru decat un clip. Link spre comentariu
Vizitator popesku_marius Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 eu acum am finali bd 317 alimemtata la 70v si nu se mai incalzesc. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Dacă nu ai originalii Motorola, sigur sînt ruseştii KT819G rebotezaţi. Treaba cu încălzitul în gol ţine de reglaj, în sarcină de radiator.Schema e primitivă, ar fi cazul să faci una modernă. Montajele de clip se folosesc mai ales la acestea, cu alimentare simetrică. Link spre comentariu
Luca Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Pt Leach Amp se foloseste schema asta. Cred ca daca se modifica putin merge si pe alte amplificatoare. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 O idee de indicator poate fi si schema publicata in "Caleidoscop audio" - G.D. Oprescu. Beculetul se poate inlocui cu un led inseriat cu o rezistenta. Rezistenta de 1K marcata cu asterix se va exclude. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum