TIN Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Buna seara,uite parerea mea, daca vrei sa te joci poti sa folosesti difuzoare Alien . Am avut prin mana destule alienuri sa pot face comparatie tin sa-ti marturisesc ca doua boxe cu difuzoare de 15 Alien , legate la amplificator 2x250w se aud mai incet decit doua boce Electronica Industriala (star) 80w legate la un amplificator de 50w .Ama facut o comparatie sa ai o idee. Asa ca spor la cheltuit bani si materiale +timp. Link spre comentariu
Vizitator bogdanmironvasile Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Dupa parerea mea alienul de 15 inch cu un driver calumea si un filtru la 250 suna mult peste E.I.sau alte boxe romanesti .Zilelea astea am facut o camparatie in alien 15 si ew1505 cu filtru doar pe inalte comp 34 si cam la toate capitolele alien suna mai bine . Link spre comentariu
Vizitator claudyutzu Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 sdincer io am o parere buna despre alien sunt difuzoare low cost intro incinta BR ar merge acordata undeva la 40hz Link spre comentariu
Vizitator snake69fast Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Buna ziua!Are cineva experienta cu difuzoarele Alien? Ma intereseaza in principal cele cu diametrul de 15" care eventual sa redea foarte bine frecventele joase. Comparativ AN-2615 cu AN-0815?Multumesc. Link spre comentariu
indy666 Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 In aceste 4 pagini se vorbeste de difuzoare ALIEN....chiar nu le-ati citit? Link spre comentariu
Vizitator snake69fast Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 @indy666: Multumesc mult ca ai sarit imediat (in ajutor). Eu sunt nou pe forum si sunt un pic mai greu de cap. Asa ca fie-ti mila si indica-mi postul/posturile in care cineva de aici descrie experienta proprie in limba romana cu AN-0815 su cu AN-2615 eventual si comparativ. Imi dau seama ca tu fiind deosebit de inteligent si milostiv vei sari inca si mai repede in ajutor mai ales in ce priveste AN-2615 in aceste 4 pagini asa ca iti multumesc anticipat pentru precizia informatiilor cu care te vei remarca. In ajutor caci doar de asta suntem pe forum, nu? Stima, Link spre comentariu
indy666 Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Experienta propie cu Alien....am dar nu e cu happy end! Un prieten si-a facut comanda de 2 bucati AN-2615 pentru a le inlocui in niste incinte chinezarii de se gasesc mai peste tot la 700-800 lei. Coletul a ajuns ok, nelovit, intact! Surpriza, unul dintre difuzoare mergea dar gajait. Bobina nu freca, la miscatul cu mana nu se simtea si nici nu se auzea nimic. Ce are nici acum nu se stie, gajaie in continuare, la garantie nu il primeste fiindca e ok din punct de vedere electric. Uite parerile catorva colegi forumisti: Niste panarame de difuzoare chinezesti, cu W si SPL Minciuna. la ce bani se vand nu te astepta la minuni. S-a spus de MILIARDE de ori, de atatea ori, incat imi vine mie sa vars deja;Nu puteti proiecta corect o incinta, fara parametrii reali ai difuzoarelor! CAT DE GREU VA ESTE SA INTELEGETI ASTA???????????? Buna seara,uite parerea mea, daca vrei sa te joci poti sa folosesti difuzoare Alien . Am avut prin mana destule alienuri sa pot face comparatie tin sa-ti marturisesc ca doua boxe cu difuzoare de 15 Alien , legate la amplificator 2x250w se aud mai incet decit doua boce Electronica Industriala (star) 80w legate la un amplificator de 50w .Ama facut o comparatie sa ai o idee. Asa ca spor la cheltuit bani si materiale +timp. Personal consider ca sunt o investitie proasta! Link spre comentariu
Vizitator snake69fast Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 @indy666: Multumesc! Macar difuzorul AN-2615 ramas valid se auzea bine cat de cat in registrul de joase? Imi imaginez ca la numele si pretul asta exista riscuri, incerc sa le cuantific. Ma intereseaza mai ales in cazul in care ipotetic am noroc si ambele difuzoare vor fi valide si chiar cu un noroc si mai mare vor fi chiar identice si la potentialul lor maxim: cum se aud? Cum se aude un AN-2615 fata de AN-0815?Stima, Link spre comentariu
indy666 Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Difuzorul AN-2615, cel ok, isi face treaba, bineinteles in limita amplificatorului de pe boxe(ceva de 30-40W), deci mare lucru despre el ca si performante nu pot sa spun.Cunosc si situatie in care AN-2115 sunt folosite in boxe fullrange, amplificate cu EP4000 si au cateva cantari la activ si se pare ca rezista, dar mai mult nu pot spun.Daca stati pe ganduri si nu stiti ce sa alegeti intre AN-2615 si AN-0815, eu va recomand AN-0815, din specificatii pare mai rasarit, iar daca acestea sunt si adevarate sau pe aproape atunci pretul este excelent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum