Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare Alien

dj cosmin

Postări Recomandate

Vizitator bogdanmironvasile

salutare am doua incinte pentru difuzor de 10 inch si nu stiu ce difuzor sa aleg am urmatoarele variante alien 10 inch AN-0810 4ohm sau bluetech EW-10 EP ce parere aveti care ar fi mai bun ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanstudio

5

• Luca

5

• dj cosmin

5

• STReight

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O incinta se proiecteaza de la difuzoare la cutii si apoi filtre...

Tu ai decat cutiile.. incearca sa afli litraju lor si dimensiunile portului de bass reflex apoi vei vedea ce difuzoare se pot incadra pt a functiona corect.

Link spre comentariu

1.Ce poate sa faca difuzorul acesta?2.Are o forma destul de draguta,iar un vanzator spunea ca trebuie sa dai tare in el ca este rigid.3.Nu am pretentii de hi-fi ,dar totusi fata de celelalte ,Dibeisi ,Bluetech si alte rahaturi colorate in roz si verde este mai bun?

post-57683-139829606547_thumb.jpg

Link spre comentariu

Parerea mea este ca la un difuzor nu conteaza membrana ,adica cum zici tu de abea apesi pe el ,ca nu o sa sari pe el ...sa vezi daca rezista .....

Link spre comentariu

Difuzorul ala este rebut direct din fabrica , daca cumperi doua bucati nu ai sansa sa fie identice la parametrii TS , pe masurate .Asa ca nu se pune problema sa faci ceva de calitate din gunoiul ala ! Pur si simplu nu ai cum ... Arunci banii pe geam , iti risipesti sperantele privind indemanarea ta de mare meserias :) .Din carne stricata poti face mancare , dar nu o poti manca !Mai gandeste-te inainte de a da banii pe difuzoarele alea impotente :) !

Link spre comentariu

Difuzorul ala este rebut direct din fabrica , daca cumperi doua bucati nu ai sansa sa fie identice la parametrii TS , pe masurate .Asa ca nu se pune problema sa faci ceva de calitate din gunoiul ala ! Pur si simplu nu ai cum ... Arunci banii pe geam , iti risipesti sperantele privind indemanarea ta de mare meserias :) .Din carne stricata poti face mancare , dar nu o poti manca !Mai gandeste-te inainte de a da banii pe difuzoarele alea impotente :) !

o simpla intrebare.ai cumparat?ai auzit macar difuzoru?vad ca toti va dati cu parerea da nici macar nu stiti ce e cu difuzorul asta.nu toata lumea isi permite sa dea 7 salarii pe niste difuzoare.mai sunt si oameni care doresc niste difuzoare mai ieftine si cat de cat bune.acel difuzor chiar isi face bani,personal am cumparat 2 si pot spune ca pt un dif de 8' se aude bine pe bass.cumpara cu incredere.si eu am luat dibeisi de 15' si pot spune ca asta de 8' il bate la cur rau de tot.
Link spre comentariu

Ma bucur ca ai luat teapa pentru ca ai atitudinea asta , dar probabil ca nu esti constient inca de valoarea " investitiei " audiofile ...Cat dai , atata face !

Link spre comentariu

>Victor joaca in alta liga.Nu poti pune o nationala sa joace cu o echipa de curtea scolii.Totusi, care ar fi recomandarea pentru un dif bun si ieftin cu care poate iesi bici.N-as vrea sa aud sloganul cu bun si ieftin...

Link spre comentariu

un dif chiar bun costa ceva iar acel alien e pentru noi astia cu buzinare mici care totusi vor sa cante muzica :da nu e chiar un rebut :da eu zic cai destul de bun SI NU VA AI DATI CU PAREREA INAINTE DEA A TESTA eu am vazut peavey care avea un spl mult sub acel alien dar daca tu ai varf de gama nu anseamna ca restu sunt gunoaie

Link spre comentariu

acel difuzor chiar isi face bani,personal am cumparat 2 si pot spune ca pt un dif de 8' se aude bine pe bass.cumpara cu incredere

Ma bate gandu sa imi cumpar si eu o pereche, de mult caut niste difuzoare de 8' sa se auda bine pe bass :da
Link spre comentariu

acel difuzor chiar isi face bani,personal am cumparat 2 si pot spune ca pt un dif de 8' se aude bine pe bass.cumpara cu incredere

Ma bate gandu sa imi cumpar si eu o pereche, de mult caut niste difuzoare de 8' sa se auda bine pe bass :da
e singuru difuzor low cost care l am gasit de 8' sa tia 100 120 w continu...si mobile authority 8' si 10' sunt bune.un video cu unu de 10' 100w
dif costa undeva la 100lei
Link spre comentariu

Ma bucur ca ai luat teapa pentru ca ai atitudinea asta , dar probabil ca nu esti constient inca de valoarea " investitiei " audiofile ...Cat dai , atata face !

Gratis nu exista, ieftin nu rezista. :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări