Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare Alien

dj cosmin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanstudio

5

• Luca

5

• dj cosmin

5

• STReight

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

S-a spus de MILIARDE de ori, de atatea ori, incat imi vine mie sa vars deja;

Nu puteti proiecta corect o incinta, fara parametrii reali ai difuzoarelor!

CAT DE GREU VA ESTE SA INTELEGETI ASTA????????????

Link spre comentariu

Poate se apuca omul si ii masoara! Instructiuni sunt pe forum, mai trebuie ceva scule si bunavointa. Oricum este plina lumea de meseriasi care fac cutii dupa ureche si se mira ca de ce nu se aude domle!

Link spre comentariu

am citit undeva ca ar suna bine pana in puterea declarata (350w in cazul meu), chiar mai bine decat lw1503.....

Unde ai citit ? La "mesterii" de 12...13 ani care lasa mesaje pe "Miv...."

Uite ce "boxe" fac baietii :

:rade: mai trebuie un sifon sa-l conecteze la "portul bass reflex"

.... ma gandeam la o cutie

E daca vrei doar cutie cu difuzor este posibil sa-ti iasa . :doh:
Link spre comentariu

Am ascultat ce era in link,direct au vomitat urechile.Eu cred ca pe piata nu apar difuzoare noi.Eu cred ca dupa ce satureaza piata cu ceva gunoi,aduc acelasi gunoi sub alt nume si tot asa.Ca doar aia la fabrica in china scriu ce vrei tu pe gunoaiele ce le fabrica.

Link spre comentariu

in video oricum nu se aude prea clar. eu am avut varianta pe 18 inch si suna destul de frumos dar trebuia incinta mare=> incinta grea. acum vreau sa iau ceva direct pe 4 ohmi si mai mic....dupa ce achizitionez difuzorul va anunt cum e...

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Daca nu ai pretentii de niste boxe HIFI..boxe de casa...ci vrei mai mult pt chefuri..petreceri, iti faci treaba cu asceste difuzoare teribil de ieftine.M-am jucat si eu cu AN0812 facand niste boxe trapez pentru cineva din provincie, le-am atacat cu tda7294 in punte si am fost multumit, nu stiu daca ar fi putut mai mult, dar acea combinatie ieftina si de galagie, a fost ok... se auzeau bine si pe basi, in aer liber pe 2 stative.

Link spre comentariu
Vizitator sergiu_91

Am luat si eu un Alien de 18 pt un subwoofer de "casa". Vroiam un difuzor mare, ieftin... si sa coboare cat de cat. Il am pus pe un canal de T-amp E800 iar la volum maxim cam miroase a bobina(cu 0 0 0 toate gain-urile posibile din crossover, placa audio si flat din winamp). Dar concluzia este ca la cati bani am dat pe el... sunt mai mult decat multumit.

Ps: nu ma ocup de sonorizari dar daca m-ar intreba cineva, nu l-as recomanda pt ca pare firav.

bonus si un test cu el in masina :d

http://img405.imageshack.us/img405/3701/img1497cp.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/3294/img1525jx.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am luat si eu un Alien de 18 pt un subwoofer de "casa". Vroiam un difuzor mare, ieftin... sunt mai mult decat multumit.

Am detinut mai multe bucati ( E800 ) si pot sa spun ca pe bass suna nasol cel mai probabil din cauza ca are damping factor nic ( >120 ) ai grije cu el ca pe 8 ohmi pe bass daca folosesti crossover se aprinde "clipul" tarziu ( sau deloc ... ) tin sa cred ca este un "defect" general la anumite modele T.amp .In legatura cu difuzorul ( la volum maxim cam miroase a bobina ) pot fi din mai multe cauze :- Pe timpul rodajului ( cel mai fericit caz si dupa un anumit numar de ore de functionare nu va mai mirosi )- Putere prea mare - Distorsiuni
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator bogdanmironvasile

am un difuzor 10 inch alien Membrana: hartieGarnitura: panzaMagnet: 30OzBobina: 1.5inch ASVImpedanta: 8ohmSPL: 90dB/W/MPutere: 180Was vrea sa cunstruiesc o incinta impreuna cu 2 piezo f32 legate in serie impreuna cu un condensator 200v 2,2 microfarazi as vrea niste detali scheme dimensiun multumesc stima

Link spre comentariu

eu am aceste difuzoare poti da o cautare oe google full range alien 0815 vezi poze cu boxele cele albe nus anca mochetate e personal sunt multumit de ele dar since nui de subwooer eu leam probat in niste incinte de sub si nu suna deloc rau erau puse pe un amplif cu kit diy 400 luat depe site deaici si mergea bine nu se ancalzea dar eu am un av400 facut si daca bag putere mare in el se ancalzeste destul de repede oricum eu le folosesc ca si fullrange si bag 200w rms in ele pentru ancaperi mici nam nevoie de nici un fel de sub dar vreau sami fac unu de 18 sa bag av400 in punte pe el ansa nustiu ce difuzor sa iau avand un buget limitat la 400 lei mai cu eforturi sa zic 500 dar sami placa prea mult difuzorul acu depinde ce putere bagi tu in el daca nui asa mare e ok se aude frumos pelanga lw1503 care are multe medii legat de incinta daca vrei iti trimit schema cu cea pe care am testat eu difurile in ea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări